Motivul pentru care ar trebui să renunți la produsele lactate cu conținut scăzut de grăsimi! Un nutriționist a explicat tot. Mulți români vor rămâne surprinși

Dacă obișnuiești să consumi lactate cu conținut scăzut de grăsimi, trebuie să știi că nu este tocmai benefic organismului tău. Un nutriționist a explicat care este motivul pentru care ar trebui să renunți la acest obicei.

16 mart. 2024, 15:43
Motivul pentru care ar trebui să renunți la produsele lactate cu conținut scăzut de grăsimi! Un nutriționist a explicat tot. Mulți români vor rămâne surprinși

Un nutriționist celebru a vorbit despre recomandarea eliminării laptelui cu conținut scăzut de grăsimi, din meniul zilnic. După cum este bine știut, multe persoane încearcă să aibă grijă să mănânce cât mai sănătos.

Citește și Laptele şi produsele lactate se vor regăsi obligatoriu pe rafturi separate de alte alimente în magazine. Se înființează Observatorul Laptelui. Parlamentul a adoptat legea

Unul dintre obiceiurile întâlnite este acela de a consuma lactate cu conținut scăzut de grăsimi, însă specialiștii spun că nu este cea mai bună alegere.

Nutriționistul Michael Mosley a recomandat eliminarea laptelui cu conținut scăzut de grăsimi din meniu.

Cuvintele medicului sunt raportate de publicație.

Specialistul Mosley crede că mulți oameni consideră că aceste produse sunt mai puțin calorice și, în același timp, mai sănătoase, însă realitatea este alta, potrivit NYpost.com.

Lactatele obișnuite, recomandate

De fapt, în timpul procesării își pierd doar toate vitaminele, ceea ce înseamnă că nu aduc niciun beneficiu.

Se recomandă, mai degrabă, consumul produselor lactate obișnuite, mai grase, care conțin mulți acizi grași sănătoși.

Este mult mai bine să acorzi atenție produselor lactate obișnuite, care conțin mulți acizi grași sănătoși și care au un efect pozitiv asupra organismului, reduc anxietatea sau îmbunătățesc metabolismul.

Dr. Mosley a atras atenția și asupra faptului că, dacă vrei să slăbești kilogramele în plus, chiar trebuie să-ți reconsideri dieta, dar este mult mai bine să elimini din alimentație carnea grasă și prăjită decât laptele.

Citește și De unde provine laptele din brânzeturile vândute în supermarketurile din România. Puțini români știu că, de fapt, au același furnizor

Este recomandat să mănânci mai multe legume sau fructe, lucru pe care sigur îl știi deja. Însă ideea este că, dacă obișnuiești să consumi lapte zilnic, măcar să fie unul din care îți poți lua vitaminele necesare.