Motivul pentru care Dan Bordeianu a renunţat la telenovele: „Eram sufocat de presă şi voiam să trăiesc o viaţă”

Motivul pentru care Dan Bordeianu a renunţat la telenovele. Actorul are cu totul o altă viaţă faţă de acum zece ani. Dacă înainte, încânta publicul cu apariţiile sale pe micul ecran, acum stă departe de lumina reflectoarelor şi locuieşte la ţară alături de familia lui.

20 aug. 2021, 08:40
Motivul pentru care Dan Bordeianu a renunţat la telenovele: „Eram sufocat de presă şi voiam să trăiesc o viaţă”

Motivul pentru care Dan Bordeianu a renunţat la telenovele. Dan Bordeianu a ales viața la țară, la Brănești, lângă Pădurea Pusnicu și este mai fericit ca niciodată cu decizia lui. Actorul are o grădina plină de legume de care vizibil se ocupă destul de mult timp. Pe lângă acestea, actorul adoră să prelucreze lemn.

Citeşte şi: Dramă în familia lui Dan Bordeianu: „Mi s-au dat două luni de trăit!”

Motivul pentru care Dan Bordeianu a renunţat la telenovele

Ritmul se schimbă, liniștea interioară se schimbă. La țară, nu te mai uiți mai întâi pe telefonul mobil să vezi dacă plouă, sigur că fac și eu asta, dar înainte să o fac mă uit la cer. Statul la țară îți oferă mai mult timp să te asculți pe tine și te ajută să te raportezi continuu la frunză, la vânt, la soare, la nori. E un lucru bun că sunt mai conectat nu neapărat cu natura, ci cu prezentul.

Eu am făcut niște alegeri care m-au adus unde sunt astăzi: împlinesc 46 de ani, am făcut niște filme, niște spectacole de teatru, am două fetițe minunate. Acele alegeri m-au adus în punctul în care să mă bucur de toate aceste lucruri frumoase.

Eu am plecat dintr-un sistem în care eram sufocat de presă, și mă refer la faptul că munceam foarte mult și în clipa în care puteam să-mi trag și eu sufletul, eram anunțat că am zece interviuri. Pe bune? Un actor face viață, iar eu ca să fac viață trebuie să și trăiesc o viață. Și nu e o fiță, nu e o poveste boemă.

Din perspectiva mea, eu n-am jucat în telenovele, eu mi-am făcut meseria. Poate că ăsta e unul dintre motivele pentru care, la un moment dat, am putut să spun stop-joc”, a declarat Dan Bordeianu pentru libertatea.ro.

Este căsătorit cu Teodora şi are două fetiţe

Dan Bordeianu

s-a căsătorit în mare secret cu Teodora, în 2015. Cei doi au o relație încă de la jumătatea anului 2012. Cei doi au organizat o ceremonie restrânsă, la care au luat parte doar prietenii apropiați și familia.

Am vrut o nuntă în termenii noștri, fără tam-tam, presă și nebunii și așa ne-a și ieșit. A fost în familie, un eveniment discret și atât. Nu am simțit nevoia să folosesc căsătoria noastră ca un material de PR. (…) Petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica. După nuntă am avut o săptămână de miere și am fugit într-o zonă caldă”, a mărturisit Dan Bordeianu, atunci.