Motivul pentru care Diana Șucu a renunțat la televiziune: „Am cochetat cu ideea de a mă întoarce”

Motivul pentru care Diana Șucu a renunțat la televiziune. Soția patronului FC Rapid este una dintre ele mai de succes femei de afaceri din România, însă ea a făcut carieră în jurnalism. Multă lume și-o amintește de pe vremea când era pe sticlă, în calitate de prezentatoare TV.

17 apr. 2024, 21:16
Motivul pentru care Diana Șucu a renunțat la televiziune: „Am cochetat cu ideea de a mă întoarce”
Motivul pentru care Diana Șucu a renunțat la televiziune

Motivul pentru care Diana Șucu a renunțat la televiziune. Vedeta a decis să reprofileze după ce s-a căsătorit și a rămas însărcinată, intrând în antreprenoriat. A renunțat astfel la ideea de a reveni pe micul ecran, chiar dacă a „cochetat’ cu acest gând la un moment dat.

Citește și: Diana Şucu: „Urăsc să mă machiez, urăsc să merg la coafor. Îi mulțumesc soţului meu pentru că mă iubește, mă respectă și are grijă de mine”

Motivul pentru care Diana Șucu a renunțat la televiziune

Este foarte simplu! Prioritățile s-au schimbat atunci când m-am căsătorit și am rămas însărcinată, mi-am dorit să-mi dedic tot timpul meu familiei. După ce băieții au crescut și au început să meargă la grădiniță, la școală și au devenit cât de cât autonomi, mi-am dorit să fac ceva și pentru mine.

Am cochetat cu ideea de a mă întoarce în televiziune, dar mi-am dat seama că nu mă mai regăsesc în povestea aceea. În presă, în televiziune știi cum este… timpul nu îți mai aparține, așa că am decis să-mi construiesc o afacere unde nu sunt constrânsă de un program strict. Astăzi, sunt implicată în tot felul de proiecte atât în direcția de business, cât și în zona de implicare socială, acte caritabile etc.

A fost o perioadă absolut superbă în viața mea și sigur că am și momente de nostalgie! Îmi aduc aminte cu mare drag de oamenii cu care am lucrat și de la care am învățat foarte multe lucruri. Cu emoție rememorez, spre exemplu, momentul când am prezentat, alături de colegii mei din TVR, Cerbul de aur. Ahhh, câte emoții am avut!!!„, a declarat Diana Șucu, pentru Viva.ro.