Motivul pentru care Horia Brenciu a plecat la Antena 1. Vezi explicaţiile artistului

Horia Brenciu a vorbit pentru prima dată despre plecarea lui din Pro TV, solistul lăsând de înţeles că a părăsit trustul din Pache Protopopescu pentru postul din Băneasa deoarece acesta din urmă oferă mai multă diversitate în privinţa divertismentului.

14 mart. 2014, 09:47
Motivul pentru care Horia Brenciu a plecat la Antena 1. Vezi explicaţiile artistului

Pentru Horia Brenciu, Antena 1 are reţeta de succes în ceea ce priveşte divertismentul, fapt care l-a motivat să se alăture echipei din Băneasa, la 11 ani de când a întrerupt colaborarea cu aceasta, potrivit libertatea.ro.

La ora actuală, divertismentul TV al Antenei 1 este extrem de variat, aspect deloc de neglijat. Prietenii mei sau mai bine zis nepoţii mei, Răzvan şi Dani, cu emisiunea matinală, bucătarii juniori de la emisiunea culinară, vocile de la „Next Star”, competiţia mişcărilor, la „România Dansează” sau artistii nebuni de la „Te cunosc de undeva” şi bineînţeles, cel mai recent transfer, „Serviciul Român de Comedie”, sunt repere pe care le urmăresc şi ale căror prezenţă în peisajul media nu pot crea decât o competiţie extrem de sănătoasă. Primul pas l-a făcut soţia mea, producătorul SRC. Pot să spun că venind aici, mi-am reîntregit şi familia. Nu puteam s-o las singură„, a răspuns Horia Brenciu.

CITEŞTE ŞI: Află cine ar putea să îi ia locul lui Horia Brenciu la VOCEA ROMÂNIEI