Motivul pentru care Ilinca Vandici nu mai vrea al doilea copil: „Greșeala este omenească”

Motivul pentru care Ilinca Vandici nu mai vrea al doilea copil. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, însă nici în viaţa personală nu o duce deloc rău, are un băieţel după care este topită.

06 oct. 2022, 21:42
Motivul pentru care Ilinca Vandici nu mai vrea al doilea copil: „Greșeala este omenească”
Motivul pentru care Ilinca Vandici nu mai vrea al doilea copil

Motivul pentru care Ilinca Vandici nu mai vrea al doilea copil pare să fie unul cât se poate de simplu și ușor de înțeles, nu nu ar mai fi avut timp pentru a-l educa pe unicul său fiu. Încă un copil ar fi solicitat-o la maximum în programul deja încărcat.

Citeşte şi: Ilinca Vandici, explicații despre declarațiile controversate care le-a făcut: „Asta e una dintre lecțiile pe care le-am învățat în perioada asta. Am greșit”

Motivul pentru care Ilinca Vandici nu mai vrea al doilea copil

Am avut o perioadă în care am zis că e în regulă, până mi-am dat seama, de fapt, și am descoperit tot citind, tot ascultând cursuri de parenting, tot ascultând terapeuți, tot intrând eu în terapie și făcând terapie și dându-mi seama câte lucruri am eu de vindecat la mine și de rezolvat cu mine, darămite după aceea cu copilul. Și ăla a fost momentul în care am zis: „Ok, e prea mult și n-o să reușesc să ofer așa cum trebuie!”.

Și atunci m-am oprit, am zis: „Nu îmi mai doresc încă un copil, e bun ăsta, hai să încerc să văd la mine ce e de rezolvat, hai să vindec aici, hai să încerc să fiu eu bine cu mine, ca să pot să-i dau lui după aceea extrem de clară toată informația și toată experiența!”. Și da, ăsta este unul dintre motive! Nu-i ușor să ai copii.

E foarte ușor să faci copii, e foarte ușor să-i ai, dar e foarte greu să-i crești, să-i ajuți să se dezvolte, să evolueze așa cum trebuie. Că așa toți creștem, toți ne dezvoltăm, toți evoluăm, dar acum când știu cum ar trebui să se desfășoare lucrurile, sau cum ar fi fost bine să se desfășoare pentru mine, îmi dau seama cât e de greu!

Unu, nu sunt un părinte pregătit, n-am cum să fiu niciodată, pentru că niciodată nu știu ce urmează să se întâmple mâine. Nu pot să mă pregătesc pentru ceva ce nu știu că urmează să se întâmple, deci nu sunt un părinte pregătit. Oricâte cursuri aș asculta, cărți aș citi, nu sunt un părinte pregătit. Doi, greșeala este omenească, copiii noștri nu sunt roboți, ei sunt oameni, noi am greșit, e clar că o să greșească și el!„, a declarat Ilinca Vandici pentru Cancan.ro.