Motivul pentru care Ioana Băsescu s-a grăbit să se căsătorească

După un mariaj eşuat cu solistul trupei Proconsul, Ioana Băsescu s-a grăbit să spună din nou "da", în luna iunie. Fiica cea mare a preşedintelui a acceptat cerearea în căsătorie a avocatului Radu Pricop, deşi, la momentul acela, cei doi formau un cuplu doar de jumătate de an. Nunta a fost urgentată tocmai din cauza sarcinii destul de avansate a Ioanei Băsescu.

17 iul. 2014, 05:57
Motivul pentru care Ioana Băsescu s-a grăbit să se căsătorească

Ioana Băsescu (35 de ani) şi Radu Pricop (36 de ani) s-au cununat civil la Primăria din Azuga, cei doi soţi păstrându-şi fiecare numele de familie. Ioana Băsescu ar fi acceptat cererea în căsătorie fără să stea prea mult pe gânduri, pentru că la scurt timp a aflat că va deveni mamă, potrivit spynews.ro. Fiica preşedintelui va naşte un băieţel în această toamnă. Surse din anturajul celor doi soţi au povestit că Ioana Băsescu este într-o formă fizică de invidiat, deşi este însărcinată în şase luni.

Şi Elena Băsescu a anunţat recent că este din nou însărcinată şi va aduce pe lume cel de-al doilea copil, aşa că în familia prezidenţială va fi mare sărbătoare.