Motivul pentru care Liviu Dragnea nu ar face cuplu cu Viorica Dăncilă în bucătărie: „Nu ar ieşi o reţetă bună”

După ce a renunţat la politică, Liviu Dragnea s-a reorientat urmându-şi pasiunea. Aşa a apărut vlogul culinar ”Bucătăria de acasă”, care a avut un succes neaşteptat.

12 apr. 2023, 08:44
Motivul pentru care Liviu Dragnea nu ar face cuplu cu Viorica Dăncilă în bucătărie: „Nu ar ieşi o reţetă bună”

Liviu Dragnea a reușit să strângă câteva mii de urmăritori în câteva zile şi mult mai multe vizualizări, devenind un punct de atracție pe rețelele sociale. Vlogurile au atras, însă, şi comentarii ironice şi au fost punctul de plecare al unei serii întregi de meme-uri.

Dragnea le gătea colegilor de celulă

Liviu Dragnea a povestit că a gătit la închisoare pentru el și colegii de celulă, deşi nu a fost distribuit la bucătărie.

La închisoare, nu am fost la bucătărie, am avut alte atribuţii. În schimb am gătit în cameră, pentru colegi. Ce am mâncat? Ciorbă de cartofi, mâncare de cartofi, orez, fasole. Mai erau şi bucăţi de carne cu grăsime. Şi tot în puşcărie am început să beau cafea. Până la 58 de ani eu nu am băut deloc cafea.

Citeste si Liviu Dragnea dezvăluie cum i-a venit ideea vlogului de gătit şi cum a primit glumele internauţilor: „Mi-a zis că ar fi interesant, dar nu filmez pentru bani. Mă amuz foarte tare”

Într-o duminică dimineaţă, în celulă, un coleg şi-a făcut cafea. Era chiar după Anul Nou. Şi i-am zis: Fă-mi şi mie te rog o cafea să văd cum e. A fost ceva interesant, apoi, încet, încet am ajuns să beau maximum două cafele pe zi de atunci, dar am grijă de unde cumpăr cafeaua. Cafea sută la sută curată, de la ferme mici din diverse ţări. Nu am încredere în cafea amestec„, a povestit Dragnea într-un interviu pentru Click!.

De ce Liviu Dragnea nu ar face cuplu cu Viorica Dăncilă în bucătărie

Întrebat dacă ar găti împreună cu Viorica Dăncilă, Dragnea a fost categoric: nu ar face-o pentru că nu îi place „vibe”-ul fostului premier, iar mâncarea nu ar ieşi bună: „Nu aş putea, pentru că nu îmi creează un vibe bun şi nu ar ieşi o reţetă bună„.

Citeste si Liviu Dragnea, replici virale cu angajaţii Primăriei Brașov pe TikTok. „Vă gătesc doar dacă pleacă primarul” / „Mulţumim, dar avem alergie la corupţie” VIDEO

Glume virale cu Liviu Dragnea, după ce s-a apucat de gătit

Odată cu lansarea noii sale emisiuni online, Liviu Dragnea a atras și un val de comentarii și glume de la publicul larg. Multe sunt referitoare fie la perioada petrecută de acesta în închisoare.

Foarte bună mâncarea, am avut șansa să gust când eram colegi de celulă/ Uite ce gospodină frumoasă a scos din tine pușcăria/ Acel moment când te lasă nevasta, te apuci de gătit/ Oo. Tot la morcov, tot la morcov. Obiceiurile nu se uită/ Gordon Ramsay după o lună în Vaslui/ Bună ziua! O să pară ciudată întrebarea asta, dar în ce an suntem? Ce s-a întâmplat? Suntem într-un univers paralel? Putem schimba cumva asta?/

Pasul 1: Se fură fasolea/ Ce rețetă bună! Soția mea a întinerit cu 25 de ani, cei 3 trandafiri s-au uscat mai tare (pentru rețeta de compot suedez), iar vecinii mi-au pus gratii la geam!!/ O așteptăm și pe doamna Udrea cu un show despre goblene și pictură pe numere/ Să-l invitați și pe Ciolacu să se acomodeze cu situația pe când urmează”, sunt doar câteva comentarii haioase.

Nu sunt un om care să se supere, cert este că sunt mai tari glumele astea de acum decât cele pe care le-am auzit când eram în politică„, a spus fostul lider PSD referitor la valul de comentarii ironice.