Motivul pentru care Mădălina Ghenea este la cuțite cu fostul soț la 7 ani de la despărțire: „Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta”

Cu toate că au trecut mai bine de 7 ani de când Mădălina Ghenea și Matei Stratan și-au spus adio, cei doi încă se confruntă cu probleme în ceea ce privește modul în care gestionează responsabilitățiile față de copilul pe care îl au împreună.

04 sept. 2023, 13:27
Motivul pentru care Mădălina Ghenea este la cuțite cu fostul soț la 7 ani de la despărțire: „Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta”
Motivul pentru care Mădălina Ghenea este la cuțite cu fostul soț, Matei Stratan, la 7 ani de la despărțire: „Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta”

Mădălina Ghenea și tatăl fiicei sale, Matei Stratan, s-au despărțit cu mai bine de 7 ani în urmă, dar datorită faptului că au o fiică împreună, au continuat să păstreze contactul. Cu toate că au trecut mulți ani de la separare, problemele persistă. Matei Stratan, fostul partener al Mădălinei Ghenea, a dezvăluit că ia în considerare să recurgă la instanță pentru a-și putea aduce fiica înapoi în România.

Citește și: FOTO: De ce arată Mădălina Ghenea atât de bine la 36 de ani. „Secretele” manechinului care a fost cu DiCaprio și Butler

Mădălina Ghenea trăiește în prezent în Italia, iar fiica ei se află alături de ea. Cu toate acestea, se pare că timpul pe care micuța îl petrece alături de tatăl său nu este considerat suficient. Conform dezvăluirilor lui Matei Stratan, făcute pentru cancan.ro, atât el, cât și părinții săi călătoresc în Italia pentru a o vizita pe Charlotte, deoarece în prezent micuței nu i se permite să petreacă timp în țara sa natală.

La mai bine de șapte ani de la despărțirea lor, Mădălina Ghenea și Matei Stratan nu au ajuns încă la un acord care să satisfacă și familia tatălui în ceea ce privește programul fiicei lor. Prietenii tânărului antreprenor doresc ca micuța să aibă ocazia să petreacă timp și în România, alături de ei. Aceeași dorință o are și tatăl copilei, care trebuie să călătorească în Italia pentru a-și întâlni fiica.

De-a lungul anilor, cei doi au purtat discuții lungi pe acest subiect, în special prin intermediul avocaților. Cu toate acestea, Mădălina Ghenea nu a fost de acord ca fiica ei, Charlotte, să locuiască și în România. Din acest motiv, singura soluție pe care Stratan a amânat-o în repetate rânduri, sperând la un acord amiabil cu fosta sa iubită, este să demareze un proces în instanță, prin intermediul căruia un judecător să stabilească un program strict pentru ambii părinți.

„Situația a rămas aceeași, merg în Italia să o văd. Si părinții mei la fel, mama a fost recent. Sunt de acord că poate ar trebui să fac demersuri legale, atâta timp cât nu se ajunge la o înțelegere amiabilă. Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta. Dar sper că totul va fi bine, că în viitorul apropiat ne vom pune de acord”, a declarat Matei Stratan, în exclusivitate, pentru cancan.ro

Noul ei iubit este nimeni altul decât Gregor Dimitrov (31 de ani), considerat cel mai sexy bărbat din circuitul masculin de tenis. Sportivul, care deține o avere estimată la 22 de milioane de dolari, s-a iubit cu femei celebre precum Maria Sharapova și Nicole Scherzinger.

Și Matei Stratan și-a refăcut în toți acești ani viața. Iubita sa este Iana Budeanu, fiica unui om de afaceri ale cărui venituri se cifrează la 40 de milioane de euro. O tânără deosebit de atrăgătoare și răbdătoare, care și-a desăvârșit studiile în Elveția.

„Eu sunt bine din toate punctele de vedere,  pe toate planurile. Nu-mi doresc să vorbesc despre iubita mea. Și nici despre altceva. Da, e frumoasă”, a  mai declarat Matei Stratan pentru sursa citată anterior.

Citește și: Matei Stratan a uitat-o pe Mădălina Ghenea! Cu cine se iubeşte acum milionarul din Iaşi