Motivul pentru care o femeie lovită de FULGER TRĂIEŞTE: 100 de MILIOANE de VOLŢI au trecut prin mine

O mamă din America se poate considera cea mai norocoasă femeie din lume după ce a fost lovită de fulger, dar nu a avut nicio rană. Potrivit femeii, cizmele de cauciuc ale soţului au salvat-o de la o moarte sigură.

25 iul. 2013, 11:32

Deborah Kendall, o femeie de 33 de ani, a fost atinsă de un fulger în timp ce îşi aşeza fiica de doar doi ani în maşină, dar a supravieţuit, fără nicio rană, într-un mod miraculos, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Un adolescent a fost lovit de fulger de două ori în aceeaşi zi. Află ce i-a salvat viaţa

Cu toate că şansele ca un fulger să lovească un om sunt de jumătate de milion la unu, tânăra a reuşit să le învingă, după ce a trecut de incident fără nicio rană. Singurele efecte ale descărcării electrice asupra corpului femeii sunt acelea că a simţit înţepături şi i-au amorţit mâinile şi picioare.

Aveam papuci în picioare, aşa că soţul meu, David, mi-a spus să îmi iau cizmele pentru a nu mă uda. Am pus fiica în maşină şi încă ţineam în mână umbrela când am văzut o dâră de lumină albă. Am auzit un zgomot puternic şi am simţit o înţepătură în mână, apoi o altă înţepătură, aproape instantanee, în picior. A fost un sunet asemănător cu cel al unui stâlp de electricitate. Curentul a coborât prin umbrelă, apoi prin mine şi apoi afară. I-am spus soţului că sunt în şoc şi cred că am fost lovită de fulger„, a povestit femeia unei publicaţii locale.

 Citeşte şi Au scăpat de o MOARTE CUMPLITĂ, după ce un FULGER a trecut la câţiva centimetri de ei VIDEO

Conform doctorilor, în urma unor teste, s-a descoperit că motivul pentru care Deborah a scăpat cu viaţă este acela că purta în picioare o pereche de cizmele de cauciuc ale soţului său.