Motivul incredibil pentru care POŞTAŞII stau departe de această CUTIE POŞTALĂ FOTO

Poştaşii dintr-un oraş britanic au renunţat să mai colecteze scrisorile dintr-o anumită cutie poştală, după ce au realizat că aceasta a fost luată în stăpânire de o serie de chiriaşi foarte periculoşi şi uşor de supărat. Astfel, atrase de culoarea roşie, un stup de viespe, conduse de o regină, şi-au făcut un stup din recipientul folosit pentru colectarea scrisorilor.

27 iul. 2013, 14:58

O cutie poştală din Sketty Park, Swansea, a fost transformată într-un stup, după ce mii de vispe au ales-o drept casă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Sătenii îşi fac cruce: Cutie poştală, cocoţată în copac pe un deal VIDEO

Astfel, atât cetăţenii, cât şi poştaşii au renunţat să o mai folosească. O florăreasă aflată în apropiere a surprns momentul în care regina, alături de mii de de alte insecte, au poposit pe cutia roşie, de tablă.

Citeşte şi Pas cu pas ce trebuie să faci dacă te înţeapă o albină sau o viespe

Aparent, o regină a aterizat prima pe cutie, posibil să fi fost atrasă de culoarea roşi puternică. Ea a fost apoi urată de mii de viespe care aproape au acoperit-o. Am fost prea speriată să trimit nişte scrisori”, a declarat femeia care a recunoscut că insectele nu au poposit pentru o lungă perioadă de timp acolo, revenind la vechiul lor stup construit pe o casă din apropiere.