Motivul pentru care poza unei femei în bikini pe plajă a primit SUTE de MII de like-uri. Vezi FOTO COMPLET

O femeie din America a reuşit să atragă atenţia cu o fotografie inedită postată pe o reţea de socializare. Cu toate acestea, mesajul de lângă a fost cel care a impresionat cu adevărat.

27 mart. 2015, 16:13

Rachel Hollis, mamă a trei copii, a postat pe Facebook o imagine cu ea la plajă, purtând bikini. În mod neaşteptat, ea a primit peste 300.000 de like-uri, potrivit Mirror.

Citeşte şi Miley Cyrus şi-a ÎNGROZIT FANII. Uite ce poze SCÂRBOASE a făcut publice

Inedit este faptul că aprecierile au venit mai mult pentru mesajul transmis şi pentru curajul de care a dat dovadă în rândurile de mai jos, lucru care a atras atenţia femeilor din lumea întreagă.

Am vergeturi şi port bikini. Abdomenul este flasc în permanenţă, pentru că am avut trei copii uriaşi şi totuşi port bikini… Port bikini pentru că sunt mândră de acest corp şi de fiecare semn de pe el. Aceste semne dovedesc că am fost binecuvântată suficient cât să-mi pot purta copii în pântece, iar burtă mea arată că am muncit mult că să pierd totuşi o parte din greutate. Port bikini pentru că singurul bărbat a cărui opinie contează ştie prin ce am trecut. Iar acest bărbat spune că nu a văzut niciodată un corp mai sexy. Nu sunt cicatrici, doamnelor, sunt vergeturi şi le-aţi câştigat. Mândriţi-vă cu trupurile voastre„, a scris femeia pe internet, devenind astfel vedetă.

Citeşte şi Sunt adevăraţi sau e Photoshop? Femeia cu cei mai mari sâni face furori pe Internet FOTO