Motivul pentru care s-a sfârșit idila dintre mezzosoprana Andreea Ilie și playboy-ul Bobby Păunescu: „Am rămas doar amici”

Bobby Păunescu și mezzosoprana Andreea Ilie au trăit o scurtă, dar pasională poveste de dragoste. Diva a dezvăluit în sfârșit motivul despărțirii.

08 dec. 2021, 19:38
Motivul pentru care s-a sfârșit idila dintre mezzosoprana Andreea Ilie și playboy-ul Bobby Păunescu: „Am rămas doar amici”

Bobby Păunescu și mezzosoprana Andreea Ilie au avut o idilă extrem de pasională. Diva, care a avut o relație și cu Dan Bitman, declara în vară că este foarte încântată de noua poveste de dragoste pe care o trăiește cu unul dintre cei mai râvniți oameni de afaceri din România, Bobby Păunescu.

Iubita lui Bobby Păunescu rupe în sfârșit tăcerea. Soprana Andreea Ilie: „A venit în viaţa mea exact în momentul potrivit”
Bobby Păunescu este recunoscut pentru faptul că s-a iubit cu unele dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, printre care se află Monica Bârlădeanu și Alice Peneacă.

Din păcate, nici idila cu Andreea Ilie nu a fost menită să dureze, iar superba mezzosoprană și mogulul Păunescu s-au despărțit după doar câteva luni.

Andreea Ilie a vorbit și despre motivul din cauza căruia cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Potrivit declarațiilor mezzopranei, îndrăgostiții nu erau deloc pe aceeși undă și își doreau lucruri diferite de la viață.

„Prefer să nu îmi discut relațiile în public. (…) Eu si Bobby am rămas amici doar. Momentan, dorim lucruri diferite de la viață”, a mărturisit Andreea Ilie, potrivit CanCan.ro.

Bobby Păunescu face un mega-film, cu buget de 14 milioane de euro. Producţia care ar reda studiourilor de la Buftea strălucirea de altădată

Scenariul filmului este realizat de Bobby G.M. Păunescu în colaborare cu americanul Kent Jones, președintele prestigioasei Societăți de Film Lincoln Center și colaborator al lui Martin Scosese, iar regia îi aparține de asemenea lui Păunescu.

Bobby Păunescu are o relație pasională cu fosta iubită a lui Dan Bittman. Mezzosoprana cu voce de aur și trup de amazoană
Subiectul filmului se referă la activitatea spionilor deplin conspirați, cei obligați să rupă toate legăturile cu viața lor trecută și cărora li se crea o nouă identitate falsă, atunci când erau trimiși într-o misiune. Acești spioni sunt numiți în jargonul de specialitate „fantome”, de unde și titlul filmului.

Bobby Păunescu a declarat pentru Evenimentul Zilei că este vorba despre o mega-producție, cu un buget de 14 milioane de euro.

De fapt, va fi o coproducție România-Italia-Statele Unite, care va fi filmată în proporție de 70% la studiourile Buftea și la Alexandru Sahia. La colaborare vor mai participa Studiourile Fandango din Italia și faimoasele Paramount și 20th Century Fox. Filmările sunt programate să dureze zece săptămâni în România, una în Italia și două în Statele Unite.

Acțiunea filmului, bazată pe fapte reale, se desfășoară la sfârșitul anilor 1970, în ultima perioadă a Războiului Rece. Bobby G.M. Păunescu spune că documentarea pentru acest film a durat trei ani de zile, în care „am discutat cu mulți dintre cei care au avut legătură cu subiectul și cărora, evident (zâmbește) nu le pot dezvălui identitatea”.

„Sperăm să fie prima co-producție majoritar românescă de la perioada de aur când la București veneau Kirk Douglas (care a fost la un pas să joace în „Dacii” lui Sergiu Nicolaescu – n.r.) sau Orson Welles și se minunau de ce vedeau la studiourile Buftea”, a mai spus Bobby Păunescu.

Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri a preluat la începutul anului acesta, de la Comisia Națională de Prognoză, atribuțiile privind schema de ajutor de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice și a producției de film din România.