Motivul pentru care sicriul lui Costel Corduneanu va rămâne închis! Cât a costat cavoul regretatului sportiv

Sicriul cu trupul lui Costel Corduneanu a rămas închis, în ciuda numărului mare de persoane care au venit să își ia rămas bun și care au fost martorii unei ceremonii deosebit de luxoase. Familia a explicat de ce a fost luată această decizie.

18 apr. 2024, 13:33

Familia lui Costel Corduneanu a decis să păstreze sicriul închis, astfel încât cei care au participat la priveghiul său să nu poată vedea trupul neînsuflețit al bărbatului. Rudele au motivat că își doresc să își amintească de el așa cum era în viață, plin de energie și vitalitate, familia a optat pentru această măsură, explicând că boala care l-a răpus nu ar trebui să îl definească în memoria oamenilor care au venit să îl plângă.

Citește și: Procesul în cazul accidentului de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, amânat 3 săptămâni. Judecătoarea a formulat cerere de abţinere în așteptarea deciziei CSM

În cadrul priveghiului de lux, organizat în cinstea temutului interlop, s-au observat detalii impresionante, precum un tablou imens cu portretul său și numeroasele medalii obținute în timpul carierei sale de sportiv. Înmormântarea fastuoasă va avea loc mâine, iar până atunci cei apropiați își pot lua rămas-bun de la fostul sportiv în cadrul priveghiului care se desfășoară într-un restaurant elegant din Iași.

Ce mesaj apare pe cavoul lui Costel Corduneanu

Toate detaliile pentru cavoul în care va fi așezat Costel Corduneanu au fost finalizate. Cavoul este o creație impunătoare, realizată din marmură neagră naturală, iar costul său este pe măsură. Există speculații că prețul locului de veci se ridică în jurul sumei de 5.000 de euro, iar costurile pentru amenajarea acestuia, inclusiv lucrările de înfrumusețare și pregătire, se estimează la aproximativ 8.000 de euro.

În plus, crucea de pe cavou poartă un mesaj emoționant: „Nu te vom uita niciodată, Legenda noastră!”. Această expresie reprezintă un omagiu adus memoriei lui Costel Corduneanu și importanței sale în comunitate.

De asemenea, nu a fost neglijat niciun detaliu simbolic, iar logo-ul Jocurilor Olimpice a fost inclus în designul cavoului, regăsindu-se pe capacul acestuia. Acest gest atrage atenția asupra legăturii lui Corduneanu cu sportul și realizările sale în acest domeniu, aducând un omagiu suplimentar la adresa unei părți semnificative a vieții sale.

„Costel Corduneanu, Ștefan cel Mare al Moldovei, multiplu medaliat și participant la Jocurile Olimpice Mondiale”, mai este scris pe capacul cavoului lui Costel Corduneanu.

Sursă foto BZI

Citește și: Accident mai rău ca în filmele de groază în Teleorman! Un Logan a fost străpus complet de o balustradă! Imagini șocante