Motivul pentru care Tataee de la B.U.G Mafia s-ar întoarce în România: „Cred că ar fi o treabă mişto”

Motivul pentru care Tataee de la B.U.G Mafia s-ar întoarce în România. Vlad Irimia s-a mutat din ţară în urmă cu mai mulți ani și s-a stabilit, alături de soție și cei patru copii ai săi, în Barcelona.

31 ian. 2022, 09:38
Motivul pentru care Tataee de la B.U.G Mafia s-ar întoarce în România: „Cred că ar fi o treabă mişto”
Motivul pentru care Tataee de la B.U.G Mafia s-ar întoarce în România

Motivul pentru care Tataee de la B.U.G Mafia s-ar întoarce în România. Invitat în podcast-ul rapperului Bitză, a vorbit despre mutarea sa în Barcelona, dar și ce l-ar face să se întoarcă acasă.

Mutarea efectiv a reprezentat cel mai dificil lucru. Noi eram pregătiți de foarte mult timp să facem pasul acesta. A fost ușor să ne decidem! Toate lucrurile au mers ușor și nu ne-am dus acolo să muncim.

Ne-am dus doar să ne mutăm și să ducem copiii la școală. Sunt oameni care fac lucruri mult mai dificile, noi suntem niște norocoși! Partea dificilă la plecări este timpul petrecut departe de familie”, a spus Tata Vlad, în cadrul podcast-ului „Vorbește shot-ul”.

Citeşte şi: Incredibil cum arată acum Tataee de la BUG Mafia! Și-a lăsat chică și și-a împletit părul. E mai gras ca niciodată VIDEO

Motivul pentru care Tataee de la B.U.G Mafia s-ar întoarce în România

Cântărețul a declarat că, în Barcelona, locuiește într-o „căsuță în vârf de munte”, care îi servește drept templu de creație, unde se simte în largul său și se ocupă de producția unor noi melodii.

M-aş întoarce în România pe la 60 şi ceva de ani, poate. Aş veni să fiu primar într-o comună. Asta cred că ar fi o treabă mişto de făcut, dar, aşa, în mare, nu prea vreau să mă întorc. Acolo locuiesc, vreau să dezvolt și alte lucruri”, a dezvăluit artistul.