Motivul pentru care un bărbat care a vrut să îşi CUMPERE iPad nu va mai mânca CARTOFI toată viaţa

Un bărbat din Marea Britanie a crezut că va avea parte de afacerea vieţii, după ce a găsit pe internet un iPad de vânzare la un preţ minuscul, dar a ajuns să regrete alegerea făcută atunci când a descoperit că pentru 250 de lire a primit o cutie de cartofi.

06 iun. 2013, 20:54
Motivul pentru care un bărbat care a vrut să îşi CUMPERE iPad nu va mai mânca CARTOFI toată viaţa

Un pasionat de tehnologie a fost fraierit de doi bărbaţi care i-au promis un iPad la un preţ special, de câteva ori mai mic decât cel din magazine, dar a rămas şocat când a descoperit pe ce a dat banii, potrivit The Sun.

Citeşte şi Atenţie la achiziţiile de pe internet. O tânără din Bucureşti a dat 1.100 de lei pe trei cartofi

Bărbatul s-a întâlnit cu escrocii într-o gară din Marea Britanie. Aceştia i-au dat o cutie care părea să aibă în ea un iPad după ce victima le-a plătit 250 de lire. Cu toate acestea, în timp ce tinerii vânzători au fugit cu o maşină parcată în apropierea gării, victima a descoperit că pachetul era plin de cartofi. Trist este faptul că acesta nu este un caz singular, autorităţile avertizând populaţia că astfel de chilipiruri pot ascunde ţepe de zile mari.

Dacă ceva este prea frumos să fie adevărat, probabil că aşa este„, a declarat inspectorul Phil Spurgeon, bărbatul care încearcă să dea de urma infractorilor.