Motivul pentru care un MOTOCICLIST s-a speriat TERIBIL după ce s-a uitat în spate FOTO

Un motociclist din Canada a fost la un pas de moarte, după ce un lup l-a fugărit pe şosea. Norocul acestuia a fost că a depistat animalul când se afla la doar un metru distanţă de el şi a plecat în trombă.

24 iun. 2013, 13:25

Tim Bartlett, un canadian cu o pasiune pentru motociclete, a fost la un pas să fie muşcat de un lup în timp ce se afla pe o şosea în munţi.Imaginile au fost surprinse la cursul lunii iunie, dar au fost date publicităţii în urmă cu câteva zile, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Motociclist, atacat de un şarpe în timp ce mergea cu 250 km/h VIDEO

Bărbatul a tras o sperietură groaznică, dar a avut puterea să accelereze în momentul în care a văzut că animalul sălbatic se pregăteşte să îl atace. Ulterior, după ce a scăpat de bestie, el s-a întors, conducând cu viteză în sens invers. El a scos telefonul mobil şi a făcut o poză pentru a avea dovezi atunci când le povesteşte prietenilor păţania. Când animalul l-a văzut, a început iar să îl alerge, dar nu a avut nicio şansă de atac în faţa cailor putere.

Să vezi un lup e ceva, dar să alerge pe lângă tine şi să te urmărească este cu totul alt lucru. A ajuns la un metru de mine, îi auzeam paşii când alerga pe asfalt„, a spus bărbatul.

Citeşte şi S-a întâmplat în Rusia: Doi tineri au făcut sex pe motocicletă din mers

Motociclistul a fost uimit de mărimea animalului, acesta fiind mai mare decât orice rasă de câine. Dacă ar fi rămas fără benzină, distracţia s-ar fi transformat într-o tragedie.