Motivul pentru care unui BĂRBAT îi este FRICĂ să tragă apa la BAIE: Pare prosteşte, dar acum folosesc o SFOARĂ

Un bărbat din America a fost la un pas de moarte după ce toaleta lui a explodat, lăsându-l pe acesta inconştient într-o baltă de sânge. În prezent, el se teme să tragă apa şi se foloseşte de o sfoară, acţionând butonul din afara băii. Incidentul a fost cauzat de o serie de reparaţii efectuate de compania care deţine clădirea, motiv pentru care victima doreşte să primească despăgubiri serioase pentru neplăcerile produse. 

11 oct. 2013, 07:52

Michel Pierre, un bărbat de 58 de ani din America a fost la un pas de moarte după ce vasul de toaletă i-a explodat în faţă. Astfel, el a ajuns la spital în stare gravă, având nevoie de 30 de copci şi mai multe operaţii. Incidentul a avut loc în data de 2 octombrie, atunci când sistemul de alimentare cu apă a suferit mai multe reparaţii. Potrivit NY Daily News, în urma exploziei, mai multe apartamente din clădire au avut de suferit.

Citeşte şi Nu i-a venit să creadă ce a găsit în vasul de TOALETĂ: Nu o să mai merg niciodată la BAIE, îmi este frică FOTO

Bărbatul din Brooklyn recunoaşte că a rămas traumatizat, motiv pentru care în prezent trage apa la toaletă cu ajutorul unei sfori.

Ştiu că pare o prostie, dar îmi este frică. Poate într-o zi o să îmi treacă, dar acum sunt în stare de şoc. Îmi este frică să trag apa la toaletă. Toalete ar trebui să te ajute, nu să explodeze„, a explicat bărbatul care spune că bucăţi de porţelan i-au intrat adânc în piele.

Citeşte şi Inedita metoda folosită de o TÂNĂRĂ care voia să folosească o TOALETĂ PUBLICĂ, dar nu suporta mirosul FOTO

În ziua exploziei, apa a fost oprită în clădirea de 19 etaje, după ce o companie de instalaţii sanitare a montat o valvă pentru prevenirea refulării. Atunci când a vrut să verifice dacă toaleta merge, aceasta a explodat, lăsându-l pe Pierre într-o baltă de sânge şi în stare de inconştienţă.