Motivul pentru care Victor Ponta a acceptat propunerea lui Marcel Ciolacu. Fostul premier rupe tăcerea: „Sunt mulțumit de alegerea mea, e un câștig mare”

Motivul pentru care Victor Ponta a acceptat propunerea premierului Marcel Ciolacu. Fostul premier explică, într-o postare pe Facebook, ceea ce l-a determinat să spună 'DA' și să devină consilier onorific al Marcel Ciolacu pe probleme economice. Acesta susține că ”nu trebuie să fie Căpitan” într-o echipă în care este apreciat.

19 aug. 2023, 17:01
Motivul pentru care Victor Ponta a acceptat propunerea lui Marcel Ciolacu. Fostul premier rupe tăcerea: „Sunt mulțumit de alegerea mea, e un câștig mare”
Motivul pentru care Victor Ponta a acceptat propunerea lui Marcel Ciolacu

Motivul pentru care Victor Ponta a acceptat propunerea lui Marcel Ciolacu. Recent, fostul premier a devenit consilierul onorific al premierului Marcel Ciolacu în domeniul relațiilor economice internaționale, conform deciziei publicate vineri în Monitorul Oficial. Activitatea este neremunerată.

Motivul pentru care Victor Ponta a acceptat propunerea lui Marcel Ciolacu

Back in business 😀! Dacă am ocazia să fac ceva concret, nu mă mulțumesc să stau pe margine îmbosumflat și să critic tot, dacă pot să fiu într-o echipă în care sunt apreciat, nu trebuie să fiu eu Căpitan – știu să joc și în atac și în apărare; dacă și haterii mei spun că am fost cel mai bun Premier pentru zona economică, de ce să nu aplic ce am învățat atunci și, în plus, ce am văzut în ultimii ani, în zona privată (unde ar trebui să lucreze măcar puțin toți cei care conduc mari instituții publice);

dacă reușesc să sprijin proiecte prin care mulți bani vin în România (să mai compenseze banii mulți care pleacă), câștigăm toți și sunt mulțumit;

dacă îmi folosesc relațiile internaționale ca să știe vecinii și partenerii noștri că România are din nou, după 8 ani, un Prim Ministru (nu doar un Președinte absent), cred că fac ceva bun;

dacă știu să explic cu subiect și predicat oamenilor ce gândesc și ce fac și asta îi supără pe găștile și analfabeții care transpiră când văd un ziarist sau un alegător – e un câștig mare; dacă nu vă place de Ciolacu, puteți să lucrați dumneavoastră cu Iohannis, Ciuca, Drulă, Simion, Orban sau Șoșoacă, că aceștia sunt acum, alții nu – eu sunt mulțumit cu alegerea mea! Dacă nu reușesc – măcar nu o să regret că am încercat!”, este mesajul lui Victor Ponta, scris pe rețelele sociale.

Citește și: Victor Ponta, înspăimântat de datoria externă a României: „Nu voi cere copiilor mei să rămână aici!” | EXCLUSIV

Victor Ponta îl acuză pe Klaus Iohannis de trădare națională

Fostul lider PSD a subliniat cele mai importante episoade din cariera lui Iohannis, care dau de gol scopul fostului primar de la Sibiu. „(…) Majoritatea au fost chestiuni pur politice, din afara țării, pe care domnul Iohannis mereu le-a servit. Anul trecut, domnul Ciolacu a zis că se gândește să pună 1% taxă pe cifra de afaceri la multinaționale.

A ieșit imediat domnul Iohannis și a zis că ‘nu e o idee bună’. Au ieșit apoi românii, nervoși cu ‘să nu mai cumpărăm de la austrieci!’, când a fost Schengenul. A ieșit Iohannis și a zis să lăsăm în pace firmele  din Austria. A apărut în februarie Canalul Bâstroe.

Ca organizație neguvernamentală nu se poate să nu-ți pui problema că se distruge Delta. A ieșit Iohannis și a spus ‘tăceți din gură cu Canalul Bâstroe!’ (…)”, a declarat Ponta, la România TV.