Motivul pentru Ramona Olaru nu vrea să se căsătorească. Ce mărturisire a făcut recent

Ramona Olaru și-a obișnuit fanii cu firea ei glumeață, iar aceștia empatizează mai mereu cu ea. De curând a făcut o mărturisire în cadrul emisiunii de la Antena 1 care i-a uimit pe toți.

16 nov. 2022, 11:20
Motivul pentru Ramona Olaru nu vrea să se căsătorească. Ce mărturisire a făcut recent

Ramona Olaru și-a obișnuit fanii cu firea ei glumeață, iar aceștia empatizează mai mereu cu ea. În stilul caracteristic, aceasta a glumit la emisiunea în care este asistentă,  de la Antena .1 mărturisind de ce nu se căsătorește.

Motivul pentru care Ramona Olaru nu vrea să se căsătorească

Relația dintre Ramona și Cătălin Cazacu îi ține pe mulți în suspans și asta pentru că cei doi și-au obișnuit fanii să se tot certe și să se împace. Recent, Ramona spunea că s-a mutat din casa lui Cătălin Cazacu, iar fanii s-au gândit că este vorba de o nouă despărțire între cei doi. În cadrul emisiunii de la Antena 1, Ramona a ales să glumească pe seama căsătoriei și a dezvăluit de ce nu face din nou pasul cel mare, mai ales că pe buzele tuturor stă întrebarea cea mare și anume când va fi nunta dintre ea și Cătălin Cazacu.

”Toată lumea mă întreabă de ce nu m-am căsătorit până acum. Păi cum să mă căsătoresc dacă m-am născut într-o zi fără soț?”, a spus Ramona Olaru.

Dani Oțil nu a fost prea amuzat de gluma făcută de colega lui și a intervenit imediat.

”Vreau să amendez și eu cele spuse. Acestea sunt vorbe de podcast, Ramona, nu le mai spune la televizor. La podcast se spun lucrurile acestea”, a spus Dani Oțil.

Citește și: Medvedev, după incidentul din Polonia: „Occidentul se apropie de un război mondial” / Ministrul rus al Apărării Serghei Şoigu dezminte că armata rusă a lansat rachete către Polonia

Ramona Olaru s-a mutat din casa în care locuia cu Cătălin Cazacu

Asistenta matinalului a uimit pe toată lumea când a făcut anunțul că s-a mutat din casa lui Cazacu. Deși inițial spunea că a ales acest lucru pentru că nu s-au finalizat lucrările în casa lui Cazacu , fanii au fost de părere că cei doi s-au despărțit, mai ales că în seara cu pricina Cătălin Cazacu a petrecut până în zori alături de prieteni, iar printre cei prezenți marea absentă era chiar Ramona Olaru. Ulterior, aceasta a menționat că îi roagă pe urmăritori să nu-i mai trimită filmulețe și poze cu Cătălin Cazacu făcând referire la evenimentul la care ea nu a luat parte.

Citește și: Președintele Poloniei, Andrzej Duda, liniștește Europa: „A fost un incident izolat. Nimic nu indică faptul că vor urma și altele”