Motivul PERVERS pentru care un elev aproape repetent a primit de la o PROFESOARĂ SEXY doar note de 10 FOTO

O profesoară de liceu din America a fost arestată după ce i s-a adus acuzaţia că a oferit unui elev nota de trecere maximă, chiar dacă era la un pas de repetenţie, după ce a întreţinut cu acesta relaţii intime.

15 mai 2014, 11:38
Motivul PERVERS pentru care un elev aproape repetent a primit de la o PROFESOARĂ SEXY doar note de 10 FOTO

Kalyn Thompson, o profesoară de engleză în vârstă de 25 de ani, a devenit foarte darincă cu unul dintre elevii săi, la scurt timp după ce au început să facă sex, potrivit NY Daily Mail.

Citeşte şi A deschis uşa DORMITORULUI în timp ce fiul său ADOLESCENT făcea SEX. Când a văzut cu cine, a chemat POLIŢIA

Astfel, cei doi au început o relaţie, iar adolescentul de 18 ani a luat 98 de puncte la examenul de sfârşit de ani cu toate că în urmă cu câteva luni era la un pas să nu promoveze clasa. Conform autorităţilor, cei dou au început să aibă legături intime în luna martie, la scurt timp după ce a împlinit 18 ani. Mai mult, în momentul în care profesoara a descoperit că este anchetă ea şi-a dat singură demisia.

Citeşte şi Elevi de liceu, satisfăcuţi ORAL de o profesoară SEXY de 24 de ani. Totul a fost aflat după ce s-a filmat FOTO

În prezent tânăra se află în arest şi îşi aşteptă procesul, fiind acuzată de viol de gradul doi. Famila adolescentului este îngrozozită de ceea ce s-a întâmplat.