Motivul REAL pentru care Gigi Becali a trecut pe numele lui toate acţiunile FCSB. Ce se ascunde în spatele DECIZIEI

Gigi Becali a anunţat, joi, că a preluat 99,9% din acţiunile FCSB de la mai mulţi memebri ai familiei sale şi este din nou patronul din acte al clubului.

18 ian. 2019, 08:18
Motivul REAL pentru care Gigi Becali a trecut pe numele lui toate acţiunile FCSB. Ce se ascunde în spatele DECIZIEI

Gigi Becali redevine, astfel, proprietarul de drept al FCSB.

„Am preluat toate actiunile, de la nepoti, de la cumnati, de la toata lumea, si le-am trecut pe numele meu. Acum trei zile s-a facut schimbarea asta. S-au intamplat niste lucruri, dar nu vreau sa vorbesc prea mult”, a anuntat Gigi Becali.

Gigi Becali, despre afacerea STEAUA-FCSB. Câţi bani a investit, câţi bani a câştigat şi cât cere pentru VÂNZAREA ECHIPEI

Conform unor surse, schimbarea nu a venit din senin, ci in urma unui conflict pe care Gigi Becali l-a avut recent cu nepotul sau, Vasile Geambazi, cel care detinea pachetul majoritar al clubului si care raspunde in prezent de noua academie FCSB.

Gigi Becali a redevenit PATRON în acte la FCSB. A preluat 99,9 la sută din ACŢIUNI

Schimbarea actionariatului ar putea avea efecte directe asupra clubului. In ultimii ani, FCSB nu a raspuns in fata comisiilor pentru diferitele derapaje ale lui Gigi Becali, pe motiv ca acesta nu aparea in acte ca fiind proprietar. Sanctiunile ar fi putut ajunge la amendarea, sau chiar depunctarea FCSB.