MOTIVUL REAL pentru care Valentina Pelinel nu spune numele TATĂLUI

Valentina Pelinel a anunţat, la începutul anului, că este gravidă, dar nu a dezăluit numele tatălui. Deşi toată lumea ştie că este copilul lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel are un motiv întemeiat pentru care refuză să dezvăluie paternitatea.

16 feb. 2016, 10:07
MOTIVUL REAL pentru care Valentina Pelinel nu spune numele TATĂLUI

Valentina Pelinel a avut nevoie de jurământul lui Cristi Borcea că își va asuma paternitatea înainte de a decide dacă păstrează sarcina sau nu, susţin apropiaţi ai acesteia pentru Libertatea. Nici după ce l-ar fi avut, nu ar fi făcut anunțul așteptat de o țară întreagă pentru că, în momentul de față, nu are o garanție că Borcea îşi va păstra jurământul.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali, ultimele veşti despre Cristi Borcea. De ce nu mai poartă Alina Vidican VERIGHETA

Valentina Pelinel știe ce vrea, unde se află și ce i s-a promis. Până nu va exista un divorț, nu-și va asuma nimic. I-a spus și lui. Până nu va redeveni un bărbat liber, va rămâne doar bărbatul cu care a rămas însărcinată și abia după tatăl oficial al copilului ei. Nu e vorba că vrea să-i forțeze mâna, dar este o decizie pe care au luat-o împreună”, a dezvăluit o sursă din preajma fostului model internațional pentru Libertatea.

CITEŞTE ŞI EXCLUSIV: Valentina Pelinel, interviu BOMBĂ de Valentine’S Day. Totul despre iubire, gelozie şi trădare