Motivul ŞOC pentru care Ilie Năstase şi Ioana Simion nu mai fac NUNTA: „A călcat pe bec!”. A vrut să meargă la notar să ceară DIVORŢUL

Ilie Năstase, 72 de ani, și Ioana Simion, 43 de ani, ar fi trebuit să facă nunta pe 17 august, însă evenimentul a fost amânat pentru vara anului viitor.

26 iul. 2019, 13:31
Motivul ŞOC pentru care Ilie Năstase şi Ioana Simion nu mai fac NUNTA: „A călcat pe bec!”. A vrut să meargă la notar să ceară DIVORŢUL

Ilie Năstase a explicat amânarea prin faptul că pregătirile necesită o perioadă mai mare de timp, însă Click!scrie că motivul este altul: fostul mare sportiv şi-ar fi înşelat soţia, iar aceasta ar fi cerut chiar divorţul la notar!

Cine este Ioana Simion, actuala iubită a lui Ilie Năstase. A fost femeia unui milionar celebru FOTO

„Ioana a aflat că Ilie a călcat pe bec. El în continuare se comportă ca pe vremea când era cu Brigitte, face aceleaşi gesturi deranjante, iar Ioana nu tolerează aşa ceva. Şi nu sunt singurele păcate, Ilie a greşit şi altfel, însă nu e cazul să intrăm în detalii, aşa că au umplut paharul, iar Ioana a anulat nunta de pe 17 august şi îi cere divorţul. A vrut să meargă la notar să programeze divorţul chiar acum două săptămâni, după ce au avut nişte certuri aprinse, însă familia ei i-a spus să mai aştepte puţin, să se mai gândească”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru Click!.

Sursele respective au adăugat: „Nu mai este ce era înainte. Ioana ţinea foarte mult la Ilie, dar s-a simţit trădată, dezamăgită. Acum se mai văd, ea mai vine pe la el la Bucureşti, însă sentimentele nu mai sunt atât de puternice. Ea a spus că aşteaptă de la Ilie nişte gesturi adevărate, vrea să vadă că şi lui îi pasă şi îşi doreşte să se schimbe, căci altfel nu vor avea vreun viitor împreună”.