Motivul ŞOCANT al despărţirii lui Florin Salam de Roxana Dobre. „Adevărul e că…”

Florin Salam şi Roxana Dobre neagă despărţirea, însă oamenii de încredere ai manelistului confirmă ruptura dintre cei doi.

16 dec. 2017, 14:41
Motivul ŞOCANT al despărţirii lui Florin Salam de Roxana Dobre. „Adevărul e că…”

Romeo, unul dintre apropiaţii lui Salam susţine că între cei doi existau de mult timp discuţii aprinse.

„Indiferent ce vrea Roxana să ascundă, totul este adevărat. Florin a dezminţit pentru că nu vrea să-şi părăsească doamna. Fetele lor sunt la Melania, mama Roxanei, ea se ocupă de copii. A plecat singură, doar cu nişte bani, dar nu cu 500.000, ci cu vreo 200.000. Salam nu mai este foarte cerebral şi între ei sunt discuţii foarte mari, din mai multe motive. Nu, nu a fost agresiv cu ea, Roxana îl bate. Doar că stă în şedinţe distractive câte 3-4 zile. Roxana a plecat de la Salam de acasă în urmă cu trei-patru seri. Din câte ştiu eu, Roxana nu este însărcinată”, a declarat Romeo pentru Cancan.

ROXANA DOBRE, anunţ-bombă după ce ar fi fugit cu AMANTUL. Ce spune iubita lui FLORIN SALAM

Puiu Gheorghiu, omul de încredere al lui Salam, a confirmat şi el faptul că Roxana Dobre a părăsit căminul conjugal.

„Este prea mult spus dispărută, este prea mult spus fugită. Şi-a strâns lucrurile şi a plecat. Ştia Florin că pleacă. Au avut o discuţie în urma unor evenimente petrecute în ultimul timp. Lui Florin nu îi place să se plângă. Eu nu am vorbit cu Florin deloc. Am fost la el acasă, dar el nu era acasă, era să taie porcul, trebuie să se pregătească de Crăciun, viaţa merge mai departe. Pe mulţi nu i-a surprins plecarea asta”, a declarat Puiu Gheorghiu.