Mowgli există: Povestea ULUITOARE a fetiţei care a stat printre LUPI şi URŞI, în Siberia VIDEO

O fetiţă de 3 ani, identificată ca fiind Karina Cikitova, a plecat de-acasă şi s-a rătăcit în taigaua siberiană, unde a reuşit să supravieţuiască printre fiarele pădurii, mâncând ce găsea, timp de 11 zile.

12 aug. 2014, 09:26

Fetiţa de 3 ani, Karina Cikitova, a plecat de-acasă cu ursuleţul ei de pluş, iar familia o creadea plecată cu tatăl ei la nişte rude, în satul lui natal aflat într-o zonă mai îndepărtată, în regiunea Saha. Fetiţa era însoţită tot timpul de câinele ei.

După 9 zile, când câinele a venit singur acasă, familia fetiţei şi-a dat seama că micuţa s-a rătăcit pe undeva. Echipe speciale au început să cerceteze zona, şi la sol, şi din aer, dar fetiţa era bine ascunsă în vegetaţia înaltă, mai mare decât ea.

Fetiţa a fost descoperită în final, după 11 zile de la dispaţie, de către echipele speciale de salvare.

Citeşte şi AMUZANT. Cum reuşeşte o mămică să-şi calmeze fetiţa plângăcioasă VIDEO

Toată lumea a fost uluită de modul în care a reuşit să supravieţuiască fetiţa atâta timp şi între atâtea pericole mortale, mâncând doar fructe de pădure şi bând apă din pâraie şi râuri, într-o zonă extrem de periculoasă, unde se găsesc animale sălbatice feroce, ca lupi sau urşi feroce şi unde este frig şi vara, mai ales noaptea, când temperatura este doar cu câteva grade Celsius mai mare de zero.

Fetiţa îşi făcuse şi un culcuş în iarba înaltă, fapt ce a ajutat-o, se pare, să nu fie găsită şi mâncată de animalele sălbatice, relatează The Siberian Times, citată de Daily Mail. De asemenea, fetiţa, care era îmbrăcată doar în pantalonaşi subţiri şi un tricou, a supravieţuit în nopţile reci datorită căţeluui care a încălzit-o şi apărat-o.

Când echipele de salvare au găsit-o, Karina îşi ţinea strâns la piept ursuleţul de pluş, de care nu se desparte nicio clipă. Medicii au fost surprinşi când au constatat că fetiţa se afla într-o stare excelentă, ‘în ciuda faptului că rătăcise atâtea zile în pădure. În afară de câteva zgârieturi şi înţepături de ţânţari, nu avea nimic altceva. Psihologul care a analizat-o, a spus că fetiţa nu a fost afectată psihic de acest eveniment.