Mr. Pink a schimbat sora. Monica Gabor a fost înlocuită cu Ramona, sora ei

Recent, Ramona Gabor a preluat toate funcţiile şi beneficiile pe care Moni le dobândise în calitate de iubită a milionarului chinez Mr. Pink, cel care, de altfel, a făcut rocada între surori.

02 apr. 2015, 13:07
Mr. Pink a schimbat sora. Monica Gabor a fost înlocuită cu Ramona, sora ei

„Pas în doi cu schimb de locuri”, cum s-ar spune în handbal, schemă exersată cu succes taman de surorile Gabor şi nu oriunde, ci tocmai în America, scrie libertatea.ro. Monica şi Ramona nu numai că „şi l-au pasat” pe Mr. Pink, dar au inversat rolurile în celebra companie a milionarului chinez.

Citeşte şi Monica Gabor a fost în România. Fosta doamnă Columbeanu a sărbătorit Ziua Mamei alături de fiica sa

Mai precis, surioara mai mare, în speţă Monica, cea care acum susţine că are alte aspiraţii, a făcut o faptă bună pentru mezina Gabor, căreia îi bagă în buzunar, lunar, prin iubitul său asiatic, o sumă frumuşică în dolari. Ramona este cea care se ocupă, în prezent, în Europa, de promovarea băuturii energizante cu care chinezul a dat lovitura.

Citeşte şi Fostul iubit al Monicăi Gabor a cumpărat AC Milan. I-a dat lui Berlusconi peste o jumătate de miliard de euro

Moni, retrasă din prim-plan

Mai mult, după ce, cu „înţelepciunea-i” cu care se recomandă, Moni a convins-o că viaţa de model nu-i lungă şi nu-i aduce mari beneficii financiare pentru un viitor luminos, Ramona a decis şi ea să facă altceva, să renunţe la luxosul Dubai şi să-şi încerce norocul peste Ocean. Noroc care, de altfel, i-a şi surâs, dat fiind faptul că în scurt timp va primi şi viza de lucru în America, totul sub atenta supraveghere a lui Mr. Pink, care pare să fi prins mare drag de cumnăţica lui.

În ceea ce o priveşte pe Monica, din informaţiile noastre, ea a fost deja avansată în companie şi este şi membru în Consiliul de Administraţie al uneia din firmele milionarului asiatic, dar asta vine la pachet cu interdicţia de a se expune public, privilegiu preluat acum de Ramona.