MRU şi Predoiu, întâlnire de taină pentru strategie anti-Băsescu

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, și fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu s-au întâlnit la ceas de seară într-o berărie din București, potrivit România TV, care a difuzat, joi seară, o serie de fotografii cu cei doi. Liderul PDL a recunoscut la Digi24 că s-a întâlnit cu MRU în această vară.

11 oct. 2013, 08:18

Deşi ambii se văd prezidenţiabili, Cătălin Predoiu şi Mihai Răzvan Ungureanu şi-ar putea da mâna pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Cătălin Predoiu a mai dezvăluit că intenţionează să intre în cursa internă din PDL pentru stabilirea unui prezidențiabil.

„Da, mâine (vineri. n.r.) mă voi înscrie în cursă internă din PDL pentru prezidențiale. E o cursă care începe imediat ce candidaturile vor fi validate și va dura până în jur de 15 decembrie. E o cursă care va desemna acel candidat care poate să înfrângă un contracandidat al stângii. PDL face un efort fără precedent, e primul partid care nu stabilește candidatul la masă verde, într-un birou. E primul partid care da dovadă de curaj. Cu câteva ore înainte de această mărturi”, a declarat Cătălin Predoiu.

Mihai Răzvan Ungureanu (Forța Civică) a anunțat în weekend că vrea să fie reprezentantul Dreptei la alegerile prezidențiale, dar așteaptă „binecuvântarea” celorlalte partide.