MTV Video Music Awards 2014. Vezi lista marilor câştigători VIDEO

Gală impresionantă în California, unde au fost decernate premiile MTV Video Music Awards. Marea câştigătoare a serii a fost Miley Cyrus, care a luat trofeul pentru videoclipul anului. Cu toate acestea, cel mai aşteptat moment al serii a fost mini-concertul Beyonce.

25 aug. 2014, 07:32
MTV Video Music Awards 2014. Vezi lista marilor câştigători VIDEO

Beyonce a interpretat, în cele aproape 20 de minute, cele mai cunoscute cântece de pe ultimul album, potrivit România TV. Artista a fost urmărită de aproape de soţul ei, Jay Z, dar şi de fiica lor, Blue Ivy, care a urmărit fascinată spectacolul oferit de cântăreaţă. În plus, Beyonce şi Jay-Z au reuşit să pună capăt zvonurilor legate de divorţ, după ce s-a sărutat pe scenă.

Cât despre premii, „videoclipul anului” a fost cel al piesei „Wrecking Ball”, interpretată de Miley Cyrus.

Printre câştigătorii ediţiei de anul acesta, se numără şi Katy Perry, care a avut „cel mai bun videoclip feminin”, Ed Shereen, care a luat trofeul pentru „cel mai bun videoclip masculin”. Ariana Grande a câştigat la categoria „cel mai bun videoclip pop”.

De asemenea, la categoria „Cel mai bun videoclip Hip-Hop”, premiul MTV Music Awards a fost obţinut de Drake , cu piesa „Hold On (We’re Going Home)”.

CITEŞTE ŞI: Beyonce şi Jay-Z la un pas de DIVORŢ. Cei doi stau în hoteluri separate în timpul turneului