Mulţi oameni au acest semn pe mâini. Află de ce e specială steaua din palme

Publicat: Miercuri, 26 Iulie 2017 10:49 // Actualizat: Miercuri, 26 Iulie 2017 10:49 // Sursa: romaniatv.net

Printre semnele particulare pe care le analizează chiromanția se numără și steaua din palme. Este un semn special pe care îl au mulți oameni și apare la confluența mai multor linii importante. Dacă ai și tu o stea ca cea din desen, află care este semnificația ei în funcție de poziția ei în palmă.

Foto: liberatateapentrufemei.ro

Steaua din palme se formează la intersecția a cel puțin 4 sau 5 linii fine și scurte. În funcție de poziția ei, poate avea semnificații pozitive sau negative și poate dezvălui câteva detalii despre destin și caracterul persoanei respective.
Steaua din centrul palmei

Situată chiar în centrul palmei, steaua ar trebui să fie un semn de bun augur, dar chiromanția spune cu totul altceva. Dacă este în centru, are conotații negative, pentru că nu îți arată nicio direcție și este posibil să îți pună norocul sub semnul întrebării. Ea mai arată că persoana respectivă este impulsivă și face multe alegeri greșite.

Steaua situată la marginea palmei

Dacă steaua din palme se află pe margine, sub degetul mic, este un semn norocos. Ea arată că vei avea de multe ori de câștigat în viață și că roata norocului se va întoarce în favoarea ta, când vei avea nevoie. Vei fi ajutată adesea de persoanele din jur, vei fi iubită și vei fi ocrotită de familie.

Citeşte mai mult pe libertateapentrufemei.ro.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
mâini semn semnificaţie stea in palma
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7788
RON
21 Jan
noapte -4 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H