Muncitor marocan înșelat într-un supermarket din Cluj-Napoca. Vânzătorul i-a încasat de trei ori mai mulţi bani decât costau produsele cumpărate

Un muncitor marocan a fost furat de vânzătorul unui supermarket din Cluj-Napoca. Profitând de faptul că bărbatul nu cunoştea nici limba română, nici valoarea banului românesc, casierul i-a încasat de trei ori mai mulţi bani decât valorau cumpărăturile acestuia.

05 dec. 2022, 13:42
Muncitor marocan înșelat într-un supermarket din Cluj-Napoca. Vânzătorul i-a încasat de trei ori mai mulţi bani decât costau produsele cumpărate

O clientă a magazinului, aflată în spatele marocanului la casa de marcat, a văzut incidentul şi s-a implicat solicitându-i casierului să-i dea bărbatului restul corect. Mai exact, muncitorul marocan a plătit produsele cu bancnotă de 100 de lei și a primit rest 30 de bani, în loc de 60 de lei.

Din păcate, femeia s-a lăsat convinsă de casier că bărbatul mai făcuse nişte cumpărături puţin înainte, dar pe care le dusese deja la maşină. Însă, în momentul în care a ieşit din magazin, clienta l-a văzut pe marocan în staţia de tramvai cu puţinele cumpărături în braţe.

Muncitor marocan înșelat într-un supermarket din Cluj-Napoca

Vreau sa va aduc la cunoștință un eveniment de toata jena care s-a întâmplat în seara asta la acest magazin Oncos, în jurul orei 17:30-18:00. În fața mea la casa de marcat a fost un băiat de culoare (marocan), de care a profitat în ultimul hal casierul prezent. După ce și-a pus pe masa toate produsele în valoarea a 29.70 RON, cum scria și pe casa de marcat, acest casier i-a spus acestui băiat suma pe care trebuia să o achite, dar acesta nu înțeles.

Am încercat să îi spun în engleză, dar nu știa nici această limbă… S-a uitat băiatul la suma ce era acolo, avea câțiva lei în mână, dar nu chiar suma exactă și a scos din buzunar mai multe bancnote de 100 lei, de 50 lei. I-a dat casierului 100 lei și atunci ca să vedeți invidia și nerușinarea de pe fața casierului, care a spus: ”No, are bani ăsta”.

Citeste si O nouă metodă de înșelătorie face ravagii pe Instagram. Cum pot ajunge românii victimele hackerilor

I-a dat rest băiatului 30 bani… Când l-am atenționat să îi dea restul cum trebuie îmi spune mie că el a mai cumpărat și a mai dus din cumpărături la mașină… N-am mai insistat. Când am ieșit, l-am găsit în stația de tramvai spre Bld Muncii… Om muncit, abia ieșit de la lucru, cu hainele și adidașii rupți, plin de noroi. 

Ajunge să-și bată joc de el un gunoi de om? Dacă era unul îmbrăcat la 4 ace, cu ceas de 40 de milioane, pe ăla nu-l poți prosti. Dar vine unul sărac, săracul care a lucrat pentru acei bani și și-a rupt spatele pentru acei bani. Mi s a rupt sufletul. Sper să îi ajute la fel Dumnezeu acelui casier…”, a relatat Adriana, pe un grup online din Cluj-Napoca, potrivit stiridecluj.ro.

Clujeanca a precizat, totodată, că va reveni la magazin pentru a discuta cu șeful casierului și pentru a cere verificarea camerelor de supraveghere.

Din păcate n-am apucat sa opresc pe băiatul respectiv. Pe când am ajuns în stația de tramvai deja a pornit tramvaiul și el a urcat. Dar mâine (n.red. sâmbătă) se rezolva. Dacă da Domnul poate am noroc și va fi chiar el pe tură, iar îl voi face vedeta”, a dat asigurări femeia.

Citeste si Ireal! Un taximetrist din Cluj a înșelat o femeie cu 55.000 de euro după ce s-a dat procuror