„Muntele” din Game of Thrones a câștigat meciul celor mai grei boxeri din istorie!

Hafthor Bjornsson, cunoscut pentru rolul din serialul Game of Thrones, l-a învins pe englezul Eddie Hall, la Dubai, în duelul celor mai grei boxeri din istorie.

20 mart. 2022, 20:28
„Muntele” din Game of Thrones a câștigat meciul celor mai grei boxeri din istorie!

„Meciul celor mai grei din istorie” a fost un adevărat spectacol al loviturilor puternice, potrivit BBC.  În runda a șasea, ultima,  a  Hafthor Bjornsson a reușit un knockdown. Eddie Hall a reușit să se ridice, cu fața plină de sânge. Cu toate astea, câștigătorul din meciul greilor a fost desemnat după decizia arbitrilor judecători, 57-54 în favoarea islandezului Hafthor Bjorsnsson.

CITEȘTE ȘI: Edi Iordănescu, surprize mari la prima convocare. Lotul complet pentru amicalele cu Grecia şi Israel

Hafthor Bjornsson cântărește 145 de kilograme, iar Eddie Hall a fost înregistrat cu 164 de kilograme.Islandezul este cunoscut pentru rolul din serialul Game of Thrones, jucându-l pe uriașul ‘The Mountain’ / ‘Muntele’.

CITEȘTE ȘI: Apariţie scandaloasă la mitingul lui Putin de pe stadionul Luzhniki. A urcat pe scenă pentru a sărbători 8 ani de la anexarea Crimeei şi a lăuda invadarea Ucrainei

În luna mai a anului trecut, actorul din “Game of Thrones a stabilit un record mondial, după ce a ridicat 501 kilograme. A câștigat competiția World’s Strongest Man – cel mai puternic om din lume.