Munti, câştigătorul Chefi la cuţite, sezonul 6, se însoară săptămâna viitoare. Ea este logodnica lui, Elena

Munti este marele câștigător al sezonului șase "Chefi la cuțite" și a oferit, în exclusivitate, o informație bombă: se însoară săptămâna viitoare! Ea este Elena, logodnica lui, femeia care îl susține necontenit și cea pe care urmează să o ia de nevastă.

23 ian. 2019, 07:01
Munti, câştigătorul Chefi la cuţite, sezonul 6, se însoară săptămâna viitoare. Ea este logodnica lui, Elena

El este Mihai Munteanu, alias Munti, concurent în echipa albastră a lui Chef Sorin Bontea, câștigătorul trofeului „Chefi la cuțite”, iar ea este femeia din spatele durului Munti, scrie a1.ro. Logodnica învigătorului se numește Elena, pe numele său de alint „Grăsăneasa” și l-a susținut pe Mihai încă de când a decis să se înscrie la preselecții. Munti și Elena au venit împreună la „Xtra Night Show”, acolo unde au dat vestea cea mare.

Citeşte şi Mihai Munteanu, primele declaraţii după ce a câştigat „Chefi la cuţite”, sezonul 6

Cine este Mihai Munteanu (Munti), câștigătorul „Chefi la cuțite”, sezonul 6

Mihai Munteanu, zis și Munti, are 32 de ani, e din București și a ajuns în bucătărie din… greșeală. Nu credea vreodată că se va îndrăgosti iremediabil de această meserie, iar acum nu-și vede viața fără să gătească.

În urmă cu câțiva ani, Mihai Munteanu a ajuns în Anglia să lucreze la un restaurant, spăla vase. Datorită chefului bucătar a ajuns să gătească.

Povestea lui a început atunci când a ajuns prima dată într-un restaurant, nu ca chef, ci la spălat vase. „A fost ciudat, pentru că spălasem trei oale toată viața mea. Dar m-am descurcat, iar unul dintre bucătarii de acolo mi-a oferit o șansă”, povestește Mihai.

A gătit o Paella valenciana, la degustările pe nevăzute, în semn de omagiu adus celui care l-a inițiat în tainele bucătăriei. S-a arătat în fața chefilor care a fost impresionați de statura sa impunătoare. I-a impresionat, însă, și preparatul? Da, căci a primit trei cuțite!