Mutare ŞOC făcută de Iulia Vântur. Renunţă la viaţa de oraş şi se retrage la FERMĂ FOTO

Fosta ştiristă şi prezentatoare a show-ului "Dansez pentru tine", Iulia Vântur, revine la Pro TV, din primăvară, în calitate de gazdă a emisiunii "Ferma", un show nou, filmat în provincie, în genul Big Brother.

10 ian. 2015, 11:00
Mutare ŞOC făcută de Iulia Vântur. Renunţă la viaţa de oraş şi se retrage la FERMĂ FOTO

Iulia Vântur (34 de ani) a stat mai mai bine de o jumătate de an pe bară, după ce, din grila de programe, a fost eliminată emisiunea-concurs „Dansez pentru tine”, scrie click.ro.

Citeşte şi Salman Khan, CERERE-BOMBĂ în căsătorie. Prima reacţie a Iuliei Vântur

La un moment dat, chiar îşi pierduse speranţa că PRO TV ar mai avea nevoie de serviciile ei, aşa că o bătea gândul să se mute în India, unde o aşteaptă, cu braţele deschise, iubitul ei, actorul Salman Khan (49 de ani). Dar, iată că n-a fost lăsată de izbelişte şi i s-a dat pe mână varianta românească a reality-showului „The Farm”, un format internaţional gândit de producătorul suedez Strix, în parteneriat, în unele ţări, cu Endemol.

Pentru filmările care debutează luna viitoare, Iulia se va muta la o fermă, unde 12 vedete trebuie să crească animale, să dea la sapă, dar şi să se suporte, telespectorii urmând să decidă cine va fi marele câştigător. Pe lista concurenţilor figurează momentan Larisa şi Corina, mai exact fosta şi actuala soţie a gimnastului Marian Drăgulescu, dar negocierile sunt încă în toi.

Citeşte şi Iulia Vântur, despre căsătoria cu Salman Khan. „Poate să fie chel, să fie orice, dar să fie om bun”

Pentru Iulia, va fi o experienţă relaxantă, mai ales că s-a simţit de minune şi anul trecut, la ferma actorului Salman Khan.

Salman a invitat-o și la ferma lui din India

Iulia Vântur îi cunoaște toate proprietățile lui Salman, inclusiv ferma lui din Panvel, India, unde vedeta a petrecut 10 zile, anul trecut, de Ziua Îndrăgostiților. Deși e obișnuită cu luxul, vedeta Pro TV a recunoscut că și-a încărcat bateriile și că s-a simțit minunat în aer liber, alături de persoane dragi.