Mutare surpriză la „Burlacul”. Află cine va prezenta următorul sezon

După cinci sezoane în care show-ul "Burlacul" a fost prezentat de o vedetă de gen masculin, producătorii fac o mutare neaşteptată şi desemnează o femeie la cârma emisiunii.

10 sept. 2014, 09:34
Mutare surpriză la „Burlacul”. Află cine va prezenta următorul sezon

Catalin Botezatu a lasat un mare gol la Antena 1. La nici o luna de la mutarea sa la Kanal D, unde acesta va prezenta show-ul de televiziune „Supermodels by Catalin Botezatu”, producatorii emisiunii „Burlacul” au ajuns la concluzia ca nu au cu cine sa il inlocuiasca, iar in trust nu exista o alta vedeta masculina care sa fie amfitrionul unei productii de acest gen.

CITEŞTE ŞI BURLĂCIŢA. Andreea Mantea nu mai poartă inelul de logodnă. Toată lumea se aştepta la o nuntă cu Cristi

Anul trecut, acestia l-au testat pe Bogdan Vladau si l-au numit in locul lui Bote. N-a fost sa fie, iar audientele show-ului nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor.

„Nu au gasit nicio vedeta care sa se muleze perfect pe acest proiect. S-a ajuns in situatia ca sezonul 6 sa fie prezentat de o femeie. Si asta in ciuda faptului ca regulamentul international prevede ca prezentatorul de la „Burlacul” sa fie o vedeta de gen masculin si niciodata, dar niciodata, acest format nu a fost prezentat de o femeie. Surpriza cea mare a avut loc in urma cu cateva zile, cand producatorii au decis sa o aleaga pe Andreea Mantea sa prezinte sezonul urmator. S-a optat pentru ea pentru ca vine in spate cu publicul ei din emisunea „Burlacita” si este apreciata pentru calitatiilor sale de a se intelege cu reprezentantii sexului opus”, a dezvaluit o persoana din echipa show-ului pentru wowbiz.ro.