Mutarea anului în televiziune! Florin Călinescu revine pe micul ecran în juriul uneia dintre cele mai populare emisiuni

Actorul Florin Călinescu revine pe micul ecran. Îndrăgitul om de televiziune va fi prezent într-o emisiune foarte populară de la Antena 1. Vestea reprezintă o adevărată surpriză pe piaţa media din România.

14 aug. 2022, 22:55
Mutarea anului în televiziune! Florin Călinescu revine pe micul ecran în juriul uneia dintre cele mai populare emisiuni

Florin Călinescu schimbă decorul la doar câteva luni după ce a încheiat aventura de la Prima TV. Fost jurat la „Românii au talent” şi prezentator al emisiunii „Chestiunea zilei”, Florin Călinescu va putea fi văzut la „iUmor”, în următorul sezon al show-ului.

El este invitat ca jurat. Anunţul a fost făcut prin intermediul unui promo postat pe pagina de Instagram a emisiunii iUmor. „Fazele care te dau pe spate şi te amuză la maxim, se văd, în curând, în sezonul 13, iUmor”, este mesajul transmis pe reţeaua de socializare, iar în imagini poate fi observat şi Florin Călinescu.

Așadar, în sezonul 13 al îndrăgitei emiuni de la Antena 1, Florin Călinescu își va folosi șarmul și umorul caracteristic, așezându-se lângă Delia, Cheloo și Bendeac. El va fi invitat la masa juriului într-una dintre edițiile noului sezon.

După ce a fost jurat al emisiunii „Românii au talent”, Florin Călinescu a plecat de la Pro TV, iar apoi a moderat un show la Prima TV, care amintea de celebra lui emisiune „Chestiunea zilei”. Din păcate, această aventură s-a terminat destul de repede.

De ce a plecat Florin Călinescu de la Prima TV

„Este un șef destul de dificil și nu știe exact ce vrea. Nu mai vrea formatul pe care l-a făcut anul trecut și și-a dorit să experimenteze mai multe formate și ore, de la matinal până în weekend, însă niciuna nu i-a fost pe plac.

A schimbat și reîmprospătat echipa, însă nu s-a decis asupra unui format”, declara în urmă cu câteva luni cunoscutul prezentator, potrivit tvmania.ro.

Deși spre finalul lunii mai, îndrăgitul actor și om de televiziune scria pe Facebook că: ,,Televiziunea a murit. Traiască internetul!”, iată că Florin Călinescu revine rapid pe micul ecran. Noi nu putem decât să ne bucurăm, deoarece suntem convinși că celebrul om de TV va oferi culoare și savoare, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată.

Citeşte şi: Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă