Mutu a făcut pace cu Ioan Andone: E meritul lui că i-a făcut pe băieţi să dea maximum

Adrian Mutu, directorul general al FC Dinamo, a declarat după derby-ul cu Steaua (3-1), că este meritul tehnicianului Ioan Andone că i-a făcut pe jucători să fie concentraţi, să "onoreze tricoul", el adăugând că îşi doreşte de la antrenor exact ce a văzut la jocul de pe Arena Naţională.

01 dec. 2016, 09:11
Mutu a făcut pace cu Ioan Andone: E meritul lui că i-a făcut pe băieţi să dea maximum

I-am felicitat pentru că e ceea ce ne dorim, să vorbim mai mult pe teren. Cred că astăzi au arătat nivelul lor şi asta trebuie să facă Dinamo de acum încolo. A fost un început nefavorabil pentru noi, dar băieţii au reuşit să revină şi de aceea este o victorie şi mai frumoasă. Despre atitudinea suporterilor nu comentăm nimic pentru că ştim cum sunt, este cea mai frumoasă galerie din ţară şi vreau să îi felicit pentru coregrafia extraordinară pe care au făcut-o. Mă bucur că şi pe teren ne-am ridicat aproape de nivelul galeriei. Pentru că ei sunt tot timpul, la toate derby-urile, extraordinari.

Este meritul lui Andone că a reuşit să-i facă pe băieţi să fie concentraţi, să dea maximum, să onoreze tricoul, ceea ce ne dorim să vedem. Ceea ce îmi doresc eu de la dânsul este exact ce am văzut în seara asta, victorii importante, o echipă care luptă pentru balon, care joacă şi atunci când este în dezavantaj„, a spus Adi Mutu.

Adrian Mutu consideră relansat campionatul. „Suntem acolo mai multe echipe, de aceea băieţii trebuie să se bucure în seara asta pentru victorie, dar de mâine trebuie să se concentreze din nou pentru că vrem să continuăm un şir al victoriilor„, a adăugat el.

Mutu speră ca Ionuţ Negoiţă să ajungă la o înţelegere cu indianul Sanjeev Kumar „pentru binele lui Dinamo”. „Trebuie să vorbesc cu domnul Negoiţă pentru că am înţeles că s-au întâlnit. Sper să ajungă la o înţelegere pentru binele lui Dinamo şi pentru a putea face  din Dinamo un club important în Europa„, a afirmat fostul fotbalist.

Dinamo a învins, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1 (2-1), pe Steaua, într-un meci contând pentru etapa a 18-a a Ligii I.

Pentru Dinamo au marcat Hanca ’37 (penalti), Nedelcearu ‘45+5 şi Nemec ’59, iar pentru Steaua a înscris Boldrin, în minutul 3, din penalti.