Mutu i-a aranjat lui Negoiţă să vândă Dinamo, dar tranzacţia a căzut

Adrian Mutu, 40 de ani, l-a urmat pe Laurenţiu Reghecampf în Emiratele Arabe Unite, la Al Wahda, acolo unde a preluat echipa de tineret a clubului. A rămas la club şi după ce Reghecampf a fost dat afară şi chiar vrea să continue în fotbalul arab pentru a acumula experienţă.

29 iul. 2019, 09:34
Mutu i-a aranjat lui Negoiţă să vândă Dinamo, dar tranzacţia a căzut

Mutu a intermediat sosirea în România a unui prinţ din EAU „extrem de interesat să cumpere Dinamo”. Numai că patronul lui Dinamo s-a purtat în aşa fel cu omul de afaceri încât acesta din urmă nici n-a mai vrut să se vadă cu Negoiţă.

Cu echipa de tineret a celor de la Al Wahda, Mutu a luptat până la final pentru primul loc, câştigat în cele din urmă de Al Ain.

Citeşte şi Ultraşii lui Dinamo au întrerupt meciul cu CFR Cluj pentru 5 MINUTE. Torţe, petarde şi scandări xenofobe şi anti-conducere

„Acum câteva luni, de aici, din Emirate, a venit o persoană super-importantă şi potentă financiar. A fost o întâlnire aranjată personal de mine cu Negoiţă, însă comportamentul lui faţă de acea persoană a fost total neprofesional şi nu a mai fost interesat nici măcar să discute cu el. Chiar dacă eu am mai insistat”, a declarat Adrian Mutu.

Claudiu Florică negociază cu Ionuţ Negoiţă cumpărarea clubului Dinamo

Patronul Ionuţ Negoiţă a declarat că este sigur de vânzarea foarte curând a clubului şi a lăsat de înţeles că persoana cu care negociază este extrem de aproape de finalizarea preluării. Este vorba despre Claudiu Florică, om de afaceri, fostul director general al AS Regal, preluată de Rapid în vara anului trecut.

„Da, mă interesează clubul Dinamo. Sunt rezervat spre optimist că voi deveni patron. Dar nu într-o lună cum spune domnul Negoiță. Va mai dura încă puțin preluarea. Mă voi implica doar dacă voi putea duce Dinamo mai sus, acolo unde îi este locul.

Mai multe amănunte pe digisport.ro.