Mutu, în pericol să rateze meciurile cu Ungaria şi Olanda. A suferit o ruptură la gambă

Adrian Mutu va fi indiponibil pentru o perioadă minimum trei săptămâni, după ce a suferit o ruptură la gambă, la unul dintre antrenamentele lui Ajaccio.

13 feb. 2013, 18:48
Mutu, în pericol să rateze meciurile cu Ungaria şi Olanda. A suferit o ruptură la gambă

Veşti proaste pentru naţionala României în perspectiva meciurilor de luna viitoare, din preliminariile CM 2014. Atacantul Adrian Mutu s-a accidentat la unul dintre antrenamentele formaţiei Ajaccio şi va fi indisponibil pentru o perioadă de cel puţin trei săptămâni.

După cum informează cotidianul Corse Matin, fotbalistul în vârstă de 34 de ani a suferit o ruptură la gambă, diagnosticul final al medicilor urmând să fie stabilit în urma unei analize RMN. Dacă verdictul iniţial al medicilor va fi confirmat, Mutu ar urma să stea departe de terenul de joc până aproape de jumătatea lunii martie, iar selecţionerul Victor Piţurcă ar putea lua decizia a nu-l convoca pentru întâlnirile cu Ungaria (22 martie, la Budapesta) şi Olanda (26 martie, la Amsterdam).

Mutu este principalul marcator al lui Ajaccio, el înscriind 7 goluri în această ediţie de campionat. Anul acesta, Briliantul a înscris un gol împotriva lui Valenciennes şi a reuşit o „dublă” în partida cu Olympique Lyon.