Mutu o scoate pe Ajaccio din zona retrogradării. Românul a marcat norocos, din lovitură liberă VIDEO

Adrian Mutu a deschis scorul în partida pe care Ajaccio a jucat-o pe teren propriu cu Reims, în etapa a 17-a a primei divizii franceze. Corsicanii au câştigat cu 2-0 şi au urcat în clasament de pe locul 17 pe pe 14.

12 dec. 2012, 19:34
Mutu o scoate pe Ajaccio din zona retrogradării. Românul a marcat norocos, din lovitură liberă VIDEO

După 16 etape disputate în prima ligă franceză, formaţia Ajaccio, la care evoluează Adrian Mutu, se afla chiar deasupra liniei retrogradării, pe locul 17, cu 16 puncte.

Miercuri seara, corsicanii au jucat o partidă deosebit de importantă împotriva formaţiei de pe locul 15, Reims, iar atacantul român s-a numărat printre titulari. Internaţionalul nostru, care a înscris în această toamnă în partidele cu Lorient (scor 4-4, pe 28 octombrie) şi Nancy (scor 1-1, pe 24 noiembrie) şi-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor, fiind cel care a deschis scorul în disputa cu Reims.

În minutul 31, Mutu a executat o lovitură liberă de la 35 de metri şi a reuşit un gol norocos, mingea căzând în suprafaţa de pedeapsă a oaspeţilor şi intrând în poartă, cu largul concurs al goalkeeper-ului advers. În repriza secundă, Ajaccio s-a desprins pe tabelă, graţie autogolului înscris de Tacalfred, în minutul 77.

Corsicanii au câştigat meciul cu 2-0 şi au urcat trei locuri în clasament, de pe 17 pe 14.

Click aici pentru a vedea golul norocos marcat de Adrian Mutu