Mutu revine în Liga 1. Destinaţie surpriză

Atacantul formaţiei AC Ajaccio, Adrian Mutu, a anunţat, marţi seară, că intenţionează să îşi rezilieze contractul cu gruparea corsicană şi să revină în Liga I, dar nu la Dinamo, unde susţine că nu este dorit suficient de mult de finanţatorul Ionuţ Negoiţă, ci la o echipă "surpriză".

20 nov. 2013, 10:30
Mutu revine în Liga 1. Destinaţie surpriză

UPDATE: Surse din conducerea clubului Petrolul susţin că Adrian Mutu va fi transferat la gruparea ploieşteană

„Vreau să mă întorc în România pentru că vreau să mai joc până în 2018… Glumesc. Vreau să mai joc un an şi jumătate. Nu vă spun la ce echipă, e o surpriză. Să rezolv problemele aici (n.r. – la Ajaccio) şi după aia vedem. Dinamo nu o să fie, mai ales după ultimele discuţii”, a declarat Mutu la Digi Sport.

Mutu a explicat că varianta Dinamo a căzut deoarece revenirea la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost dorită mai mult de el şi de fostul acţionar Cristian Borcea decât de actualul proprietar al clubului, Ionuţ Negoiţă.

„A fost ceva cu Dinamo, acum văd că nu mai e. După ultima discuţie nu prea e. Şi nu din cauza mea. Păi dacă domnul Negoiţă nu poate să-mi spună nici cât? Îţi dau doi lei, trei lei…. Eu nu am cerut niciodată bani, pentru că nu vin pentru bani. Am bani, vin pentru altceva. Vin să mă retrag acolo. Dar am vrut mai mult eu şi Borcea decât Negoiţă. Cam asta e concluzia”, a menţionat atacantul.

Adrian Mutu a adăugat că revenirea sa în Liga I se poate realiza în pauza competiţională din iarnă şi numai în cazul în care reuşeşte să rezilieze de comun acord contractul cu gruparea corsicană Ajaccio.

„Vreau să vin în România în decembrie. Aici, la Ajaccio, mai am un an şi jumătate contract şi dacă reuşesc să termin aici… Pentru că vreau să fie toată lumea mulţumită. Aici m-am simţit bine şi am o relaţie bună cu preşedintele”, a spus Mutu.

Citeşte şi: Adrian Mutu, anunţ-bombă: revine în Liga 1 din iarnă

Adrian Mutu, în vârstă de 34 de ani, evoluează la Ajaccio din vara anului 2012.