Mutu vrea să vină la Steaua: Când am spus că dau 40 de goluri cu ei, nu am glumit

Adrian Mutu a declarat la DigiSport că vorbeşte des cu Laurenţiu Reghecampf şi a lăsat să se înţeleagă că aşteaptă un semn din partea lui Gigi Becali, pentru un eventual transfer.

25 apr. 2013, 13:37
Mutu vrea să vină la Steaua: Când am spus că dau 40 de goluri cu ei, nu am glumit

Adrian Mutu a plecat din România de la Dinamo Bucureşti şi este dispus să se reîntoarcă în Liga I la rivala Steaua. La o zi după ce a marcat două goluri în poarta lui St. Etienne, ajungând la 10 reuşite în campionatul Franţei, atacantul de 34 de ani a declarat că ar fi dispus să revină să joace în România chiar din această vară.

Într-o declaraţie la DigiSport, actualul fotbalist al lui Ajaccio a declarat: „Eu cunosc jucătorii Stelei, majoritatea de la echipa naţională, formează un nucleu şi la naţională. Sunt jucători buni, eu când am spus că dau 40 de goluri cu ei nu am glumit. Chiar aşa e, sunt jucători care joacă foarte ofensiv şi aduc mingea foarte mult în faţa porţii. Eu cred că au atacant pe măsură, Ruse a demonstrat anul ăsta, a dat foarte multe goluri, cred că are peste 20 de goluri, cred că au atacant…bine, nu ştiu acum ce fel de atacant îşi doreşte Steaua„.

Mutu a adăugat că vorbeşte des cu Laurenţiu Reghecampf , subliniind: „Da, am vorbit cu Reghe de multe ori în ultimul timp. L-am felicitat, îi doresc baftă. Sper sa obţină şi mai mult în cupele eruopene în sezonul următor. Probabil că să ia încă o dată campionatul nu e mare lucru, decât ceva repetitiv. Un sezon şi mai bun în Europa, probabil pentru el e un obiectiv pe care vrea să îl atingă„.

Întrebat ce va face dacă va fi ofertat de Gigi Becali, Mutu a lăsat deschisă poarta tratativelor, răspunzând: „Păi are numărul meu de telefon”.