Teoria unui tabloid britanic: Muzeul Luvru a fost închis de ROMÂNI

În urma unei greve organizată miercuri de către angajaţi, Muzeul Luvru a fost închis. Tabloidul britanic The Sun a aflat care a fost adevăratul motiv pentru care celebrul obiectiv turistic din Franţa a fost închis.

11 apr. 2013, 18:58
Teoria unui tabloid britanic: Muzeul Luvru a fost închis de ROMÂNI

Angajaţii din serviciile de pază au refuzat să mai lucreze, nemulţumiţi că nu pot face faţă valului crescut de hoţi de buzunare şi că nu primesc mai multe ajutoare.

Chiar dacă autorităţile franceze nu au dat nicio informaţie despre naţionalitatea hoţilor, cei de la The Sun ştiu deja cine sunt vinovaţii. Sunt bandele de hoţi români.

Citeşte şi: Topul celor mai vizitate muzee în 2012

Un membru al administraţiei muzeului arelatat publicaţiei The Sun că minorii hoţilor de buzunare sunt „cei mai activi” şi ştiu cum să se strecoare şi să fure de la turişti. „Copiii sunt foarte abili şi foarte bine organizaţi. Nu se lasă până nu obţin ceea ce vor şi lucrează în bande. Nu putem face mare lucru şi nici să îi arestăm, pentru că sunt minori”, a spus reprezentantul muzeului, adăugâng că „îi dai afară, iar a doua zi se întorc”.

Jurnaliştii britanici profită de ocazie ca să avertizeze încă o dată asupra pericolului reprezentat de imigraţia românilor în Marea Britanie, după ridicarea restricţiilor de muncă.