Muzica rock ar fi un EXPERIMENT al CIA

The Zodiac Productions și Atlantic Productions sunt marii producători ai muzicii rock. Se spune că între acești producători și o biserică satanistă există o legătură.

29 mai 2016, 13:23
Muzica rock ar fi un EXPERIMENT al CIA

Se spune că muzica lor produce iritabilitate, revoltă, blasfemie, limbaj obscen, tendințe de sinucidere, scrie efemeride.ro. Ozzy Osbourne a făcut parte din grupul Black Sabbath și a declarat că toată muzica pe care a compus-o a fost realizată atunci când era în transă. El a mai declarat că diavolul l-a inspirat în muzica sa.

Citeşte şi Arhivele Snowden au fost puse la dispoziţia presei internaţionale de un site american

Gary Newman a făcut parte din grupul The Strangles și a spus că nu putea compune muzică rock dacă nu era sub o piramidă.

Elton John și membrii formației Led Zepelin au declarat că vrăjitoria i-a inspirat în multe din cântecele lor.
Mick Jager, Rolling Stones, a avut în preajma sa două vrăjitoare care îl inspirau în compunerea unor melodii.

Celebrul cântăreț Alice Cooper declara că în urma ședințelor de spiritism la care a participat a compus majoritatea cântecelor sale. El a mai declarat că este posedat de demon.

Muzica rock a fost o revoluție socială, culturală, economică, morală și spirituală. Cine a susținut această mișcare?
Sunt voci care susțin că puterea din umbră, iluminaţii au susținut-o financiar dar și manipulând tinerii. Iluminaţii au finanțat agenția WICCA care a avut primele studiouri de înregistrare și producători de muzică rock.

Se mai spune că muzica rock a făcut o ruptură între tânăr și societate, familie, morală, religie. În acest sens sunt date ca exemplu primele două albume ale formației Beatles, Sergent Pappers și White Album sau formația Led Zepelin cu melodia Stairway to Heaven, care conține mesaje subliminale privind puterea satanică. După lansarea acestei melodii, în California a fost interzis prin lege difuzarea melodiilor cu astfel de mesaje.

Rolling Stones a dominat anii 70, iar melodia Symphathy for the Devil a devenit imnul revoluționar al sataniștilor.

Citeşte şi Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca! Se spune că diavolul URLĂ ÎN CHINURI când pronunţi cuvintele astea

Melodiile formaţiei The Who incită la anarhie, vandalism și blasfemii la adresa lui Christos.

În culisele celebrului festival Woodstock s-a aflat CIA care a manipulat tinerii americani spre consumul de droguri și spre o muzică care dădea o iluzie în ceea ce privește libertatea și morala. Se mai spune că CIA a făcut experimente pe acești tineri, în cadrul proiectului MK-ULTRA.

Revista Time a publicat un articol în care afirma că peste jumătate de milion de tineri au participat la festivalul Woodstock, iar manipularea și sugerarea de a consuma droguri, de a deveni violent și anarhist au fost evidente.

După acest consum masiv de droguri, companiile farmaceutice au avut de câștigat prin medicamentele pe care le-au pus la dispoziția consumatorilor de droguri. Cine a câștigat și cine a pierdut?