N-a mai rămas nimic din Boris Johnson, premierul brianic s-a topit în studioul Channel 4. Partidul său a depus plângere penală VIDEO

Publicat: Vineri, 29 Noiembrie 2019 11:54 // Actualizat: Vineri, 29 Noiembrie 2019 11:54 // Sursa: romaniatv.net

Partidul Conservator a depus plângere la autoritatea britanică de reglementare a presei împotriva postului de televiziune Channel 4, care l-a reprezentat pe premierul în exerciţiu Boris Johnson printr-un bloc de gheaţă, în semn de protest faţă de refuzul acestuia de a participa la o dezbatere pe tema modificărilor climatice.

Odată cu apropierea alegerilor legislative anticipate din Marea Britanie, programate pe 12 decembrie, lideri ai partidelor politice au fost invitaţi să participe la o emisiune consacrată urgenţei reprezentate de încălzirea globală.

Boris Johnson a refuzat să participe, iar Channel 4 l-a înlocuit cu un bloc de gheaţă, cu sigla Partidului Conservator (Tories) care s-a topit puţin câte puţin, ilustrând încălzirea globală. Nigel Farage, liderul Partidului Brext, de semenea absent, şi-a justificat decizia de a nu participa la dezbatere afirmând că partidul său al Brexitului "nu are nicio încredere în faptul că dezbaterea are să fie dreaptă sau obiectivă".

Citeşte şi Alegerile anticipate din Marea Britanie: Conservatorii au 40 la sută din intenţiile de vot, iar Partidul Laburist, 30 la sută

Partidul Conservator a propus ca Johnson să fie înlocuit de unul dintre tenorii Guvernului său, Michael Gove, un fost ministru al Mediului, însă Channel 4 a refuzat, argumentând că este necesar ca Tories să fie trataţi ca toate celelalte partide care şi-au trimis liderii.

Conservatorii au denunţat la Ofcom, autoritatea britanică de reglementare a presei, o încălcare de către post a imparţialităţii şi reglementărilor cu privire la campania electorală privind timpul de antenă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7785
RON
06 Dec
noapte -4 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H