N-a văzut-o câteva zile şi a început să plângă. Uite cum arată femeia după care ar suferi orice bărbat

Jodi Albert este soţia unui fost component al trupei Westlife, Kian Egan, care este concurent în cadrul unui show la televiziunea ITV. Când aceştia s-au revăzut pentru scurt timp, după 10 zile, pe Kian l-au podidit lacrimile.

04 dec. 2013, 11:30

Kian Egan, fost membru al trupei Westlife, este blocat în cadrul show-ului „I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!”, de la ITV, astfel că este nevoit să stea departe de frumoasa lui soţie, Jodi Albert, şi fiul lor în vârstă de doi ani.

Kian a trebuit să se despartă de familie pe 17 noiembrie, iar dorul de casă îl mistuie pe artist, el izbucnind în lacrimi şi la simpla rostire a numelui lui Jodi. La reunirea care a avut loc săptămâna trecută, în cadrul programului Halfway Holiday, Kian Egan a încept pur şi simplu să plângă când a văzut-o pe Jodi. „Oh, Doamne, nu-mi vine să cred că nu pot să cred, Te iubesc atât de mult„, a rostit acesta, după care a fost văzut plângând din nou când a văzut o imagine cu Jodi şi fiul lor, Koa, într-unul din studiouri.

În vârstă de 33 de ani, Kian s-a căsătorit cu Jodi în 2009. Ea are 30 de ani şi este mai cunoscută pentru rolul Debbie Dean, din serialul Hollyoaks, de pe Channel 4.