Nadia Comăneci a vorbit despre protestele din România. Ce spune „zeiţa de la Montreal” în presa din Spania

Nadia Comăneci a fost întrebată despre manifestaţiile din România, marţi, la o conferinţă de presă organizată la Monaco, fost gimnastă afirmând că respectă vocea fiecărui român care protestează.

14 feb. 2017, 14:45
Nadia Comăneci a vorbit despre protestele din România. Ce spune „zeiţa de la Montreal” în presa din Spania

Am văzut manifestaţiile şi respect vocea fiecărui român care protestează. Cred că asta înseamnă democraţie şi este ceva normal. Dar eu sunt sportivă şi niciodată nu m-am implicat în vreo mişcare politică. Nu voi face acest lucru nici acum, pentru că eu cred că trebuie să vorbesc despre sport, adică despre gimnastică, la asta mă pricep„, a declarat Nadia Comăneci, răspunzând unei întrebări puse de reporterul agenţiei EFE, informează La Vanguardia.

Citeşte şi Nadia Comăneci, alături de Nicole Kidman şi Justin Timberlake la Globurile de Aur. Poze de colecţie

Întrebată dacă a sărbătorit în mod special împlinirea, în 2016, a 40 de ani de la succesul de la Montreal, Nadia răspuns: „Da, am sărbătorit la Jocurile Olimpice de la Rio, unde am stat trei săptămăni şi am petrecut alături de mulţi alţi sportivi. 40 de ani sună mult. Am petrecut şi am împărtăşit amintiri alături de sportivi şi oameni care nici măcar nu au împlinit 40 de ani„.

Nadia Comăneci şi Ilie Năstase sunt prezenţi la Monaco la Gala Premiilor Laureus, considerate „Oscarurile sportului”, care vor fi decernate marţi. Cei doi români sunt membri ai Laureus World Sports Academy, o asociaţie care reuneşte peste 60 dintre cei mai buni sportivi ai tuturor timpurilor.