Nadia Comăneci rupe tăcerea şi povesteşte despre relaţiile ei controversate: "Am avut şi eu iubirile tinereţii..."

Publicat: Sâmbătă, 17 Iunie 2017 13:08 // Actualizat: Sâmbătă, 17 Iunie 2017 14:32 // Sursa: romaniatv.net

Cea mai valoroasă gimnastă a României vorbeşte destul de rar despre viaţa personală, de cele mai multe ori evitând să facă referire la perioada dinainte de 1989, când trăia în ţară.

Revista "The One" a reuşit să-i smulgă Nadiei câteva declaraţii care privesc şi acest aspect, ea recunoscând că a fost îndrăgostită în tinereţe. Astfel, ea recunoaşte că deşi antrenamentele, concursurile şi goana după medalii ocupă tot timpul unui sportiv de performanţă, este loc şi de multă iubire: "Nu cred că îţi trebuie timp să te îndrăgosteşti sau să iubeşti. Iar când eşti şi tânăr, cum sunt majoritatea sportivilor, nu poţi să încetezi să iubeşti doar pentru că eşti sportiv. Prin urmare, şi eu am avut parte de iubirile tinereţii".

Citeşte şi Iubitul Mihaelei Rădulescu, mesaj impresionant despre Nadia Comăneci

Nadia Comăneci spune că cea mai importantă lecţie de viaţă a învăţat-o chiar în sala de gimnastică: "Sportul m-a învăţat că în orice competiţie poţi să şi pierzi, important e să te ridici, să vezi unde ai greşit, să continui să te pregăteşti şi să fii din ce în ce mai bun. Un eşec este o lecţie, o etapă a dezvoltării, un pas către succes".

Nadia Comăneci n-a recunoscut însă niciodată relaţiile cu Nicu Ceauşescu, Ştefan Bănică Jr., Gheorghiţă Geolgău sau Ion Dolănescu, care i-au fost atribuite în epocă.

"În căsnicia noastră contează mai mult dragostea şi respectul şi mai puţin faptul că suntem doi performeri. Eu şi Bart nu lipsim niciodată de la Jocurile Olimpice. E locul în care te vezi pe tine pe culmile gloriei şi totodată vezi valori Nadia Comăneci", a mai declarat Nadia.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
29 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H