Nadine, mărturii cutremurătoare din trecut. A crescut în orfelinat unde a fost bătută şi umilită

Nadine, cunoscută pentru talentul ei muzical şi cariera de succes în televiziune, a vorbit pentru prima dată într-o emisiune tv despre anii grei din copilărie. La 6 ani, şi-a pierdut mama, iar bunica a decis să o ducă într-un orfelinat. Chinurile prin care a trecut sunt greu de imaginat. A suportat bătăi crunte, a fost umilită şi a simţit pentru mult timp că timpul stă în loc.

14 iun. 2013, 08:36
Nadine, mărturii cutremurătoare din trecut. A crescut în orfelinat unde a fost bătută şi umilită

Nadine a devenit cunoscută datorită emisiunii „Şcolii Vedetelor”, unde a debutat în anul 1995 alături de alţi tineri care au devenit ulterior vedete ale industriei de divertisment din România.

VEZI: Ce s-a întâmplat cu elevii din Şcoala Vedetelor. Vezi cum s-au schimbat în 18 ani

După terminarea show-ului „Şcoala vedetelor„, Nadine a cochetat cu lumea show-biz-ului. În calitate de cântăreaţă şi prezentatoare TV, ea a rămas o vreme în atenţia fanilor. În 2003, ea a renunţat la industria de divertisment din România şi a plecat în căutarea visului american. După opt ani petrecuţi în SUA, Nadine s-a întors în ţară.

Joi seara, mulatra a vorbit pentru prima dată despre copilăria ei. Puţină lume ştie că ea a crescut într-un orfelinat încă de la vârsta de şase ani.

„Tatăl meu era african şi mama româncă. Pe vremea lui Ceauşescu nu se puteau căsători, era un fel de concubinaj al comunismului. (…) El a plecat în ţara lui, iar ea a rămas cu noi, doi copii negri şi fratele meu alb. Mama a murit tot din cauza sistemului, la un chiuretaj. Bunica a luat decizia de a ne duce la casa de copii. Pe fiecare ne-a dus în altă casă de copii din cauza vârstei„, şi-a început povestea artista.

„Cel mai traumatizant a fost prima zi când mi-au luat hainele de pe mine şi mi-au dat hainele caminului. Am simţit o cumplită umilinţă, furie, nesiguranţă. Ni se dădea o felie de săpun şi trebuia să ai grijă să nu ţi se fure săpunul. (…) La început am fost bătută foarte mulţi ani, a povestit Nadine.

Întrebată cât timp a stat în orfelinat, Nadine a răspuns: „Am reprimat atât de mult, încât nu am habar. Pentru noi, timpul nu trece, nu ai aniversări , nu se schimbă vremea. Eşti într-o bulă de supravieţuire continuă”.

Coşmarul s-a terminat în ziua în care o mătusă a intrat pe uşă şi i-a spus că merge acasă.