Actriţa care a frânt milioane de inimi s-a stins din viaţă

Actrița Nadja Regin, care a jucat în două filme din franciza "James Bond", "From Russia with Love" și "Goldfinger", a murit la vârsta de 87 de ani, potrivit bbc.com. Informația a apărut pe contul seriei de pe rețeaua de micro-blogging Twitter.

09 apr. 2019, 13:52
Actriţa care a frânt milioane de inimi s-a stins din viaţă

În 1963, Regin a jucat rolul amantei șefului stației MI6 Ali Kerim Bey în filmul „Din Rusia cu dragoste/ From Russia With Love”, în care rolul principal a fost interpretat de Sean Connery.

De asemenea, a jucat rolul unei dansatoare care încearcă să îl seducă pe James Bond, interpretat tot de Sean Connery, în filmul „Goldfinger” (1964).

Născută în Belgrad, Serbia, Regin și-a început cariera de actriță în țara natală, după care s-a mutat în Germania, apoi în Marea Britanie, la mijlocul anilor 1950.

A jucat în mai multe filme britanice înainte de a apărea în franciza Bond. În anii 1970, Regin a lucrat pentru mai multe companii, precum Rank Film și Hammer, unde selecta scenarii pentru producție.

În 1980, a înființat editura Honeyglen Publishing Ltd și, recent, și-a publicat propriul roman, „The Victims and the Fools”, sub numele real, Nadja Poderegin.