Naomi Campbell, acuzată că a agresat un top-model din Rusia: „Încă sunt în convalescenţă”

Naomi Campbell a fost acuzată că ar fi agresat o colegă de breaslă din Rusia, Kira Dikhtyar, care a apărut în concursul de modă televizat "The Face", din al cărui juriu face parte cunoscutul model britanic.

05 feb. 2014, 09:20

Kira Dikhtyar afirmă că renumitul model britanic a fost foarte rea cu ea, încă din primul moment în care s-au întâlnit pe platourile de filmare, învinovăţindu-l parţial pentru acest lucru pe fostul iubit al lui Naomi Campbell, miliardarul rus Vlad Doronin, care a părăsit-o pe aceasta pentru una dintre concurentele show-ului „The Face”, informează femalefirst.co.uk, potrivit Mediafax.

Naomi urăşte ruşii. E o femeie extraordinară, dar e foarte dificil să lucrezi cu ea. Şi-a îndreptat toată energia negativă spre mine. După încheierea filmărilor, (producătorii show-ului TV) m-au trimis la medici. Încă sunt în convalescenţă. Postul TV plăteşte în continuare pentru psihiatrul meu„, a spus Kira Dikhtyar.

Naomi Campbell, în vârstă de 43 de ani, are în spate un şir lung de probleme cauzate de temperamentul ei vulcanic, fiind acuzată de multe ori de agresiune de către fostele ei angajate şi asistente. În 2008, top-modelul britanic şi-a recunoscut vinovăţia după ce a agresat doi poliţişti, în cadrul unui incident în urma căruia modelul a primit, pe viaţă, interdicţia de a urca la bordul aeronavelor companiei British Airways.

VEZI ŞI Naomi şi Heidi Klum sunt istorie. Vezi cât e de sexy cea care l-a cucerit pe Flavio Briatore

Vorbind despre felul în care îşi instruieşte concurentele de la emisiunea „The Face”, Naomi Campbell a declarat: „Nu le menajez deloc. Sincer, sunt foarte strictă. Atunci când fetele (concurentele, n.r.) mele fac ceva foarte bine, le laud şi le răsfăţ. Dar atunci când fac ceva greşit, le spun acest lucru. Nu vreau să le îndulcesc evoluţia, pentru că nimeni nu va îndulci evoluţiile lor în viaţa reală„.